Oyun Far Cry 6 45TL

Gayet iyi bir indirim. Far Cry 6 için season Pass içerikleri nasıldır peki. Gold Edition almaya değer mi?
Ben Gold Edition'daki DLC'leri bitirdim, şahsen pek iyi olduklarını söyleyemem maalesef. Oynamadığınızda bir şey kaybetmezsiniz, bence doğrudan Standart versiyonunu alın. Yok, ben Far Cry manyağıyım bana içerik ver derseniz alın.

Ben Gold Edition'daki DLC'leri bitirdim, şahsen pek iyi olduklarını söyleyemem maalesef. Oynamadığınızda bir şey kaybetmezsiniz, bence doğrudan standart versiyonunu alın. Yok, ben Far Cry manyağıyım bana içerik ver derseniz alın.

Değilim. Hiç gerek yok o zaman. O hatayı Valhalla da yaptım. Odyssey DLC'leri çok hoşuma gitmişti. Bu yüzden beklentiyle Valhalla'yı da Gold olarak aldım ama hiç gerek yokmuş. Teşekkürler.

Değilim. Hiç gerek yok o zaman. O hatayı Valhalla da yaptım. Odyssey DLC'leri çok hoşuma gitmişti. Bu yüzden beklentiyle Valhalla'yı da Gold olarak aldım ama hiç gerek yokmuş. Teşekkürler.
Hocam yanlışım varsa düzeltin, Valhalla'da Gold sürüm alınca Ragnarök gibi DLC ler gelmiyor diye biliyorum. Çünkü Ragnarök güzel bir DLC.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı