Far Cry 6 alınır mı?

452695

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2021
Mesajlar
1.639
Çözümler
9
Daha önce Far Cry oynamadım. Genelde hikayeli oyunları oynuyorum. Ubisoft indirimlerinde bir sepet hazırladım incelerseniz ve öneride bulunursanız sevinirim.
  • Far Cry 6
  • AC Rogue.
  • AC sydndicate.
  • AC Black Flag.
Ve sepeti tamamlasın diye DLC hepsi.
85 lira civarı bir şey yapıyor.
Not: Bilgisayarı ilk aldığımda AC Odyssey indirdim ancak oyuna bir türlü ısınamayıp sildim eski AC oyunları bana daha sıcak geliyor açık dünya AC olunca keyif vermiyor. Vallhalla da aynı mıdır?
 
Son düzenleme:
Tom Clansy oyunlarına bir bakabilirsiniz isterseniz. Üçüncü oyunundan sonra Far Cry serisi oynanmaz, 5. oyununu oynadım ve pişman oldum açıkçası. 6. oyununun hem fiyatı yüksek hem de hep aynı şeyleri yaptırdığı için oyun zaten sarmayacak. Tekrardan bayılabilirsiniz belki.
 
O oyunu oynayınca da bu sefer üçüncü oyunundan zevk alamayacak. Aynı Far Cry mantığı zaten. Ben üçüncü oyunundan sonra beşinci oyununu oynamıştım mesela. Oyunu 15-16 saat anca oynayabildim, daha da dayanamadım ve kapattım. Daha da oynamadım.
 
Mekanik anlamında 3. oyunun birebir aynısı, sana kalmış. Ubisoft, 3. oyun tuttu diye ondan sonra devam eden tüm Far Cry oyunlarına aynı mekaniği ve oynanışı koyuyor. Suyu çıkana kadarda koyacak. Klasik Ubisoft.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı