Far Cry® 5 53.80 TL!

  • Konuyu başlatan Valve
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3B
@partylikeits1941 benim için mesela Türkçe dil desteğinin olmaması sorun değil. Ancak Türk kullanıcısı da azımsanamayacak seviyede. Türkçe dil desteğinin olmaması Türk kullanıcıları umursamadığını gösterir, benim tek takıldığım nokta oydu. Zamanında 11 TL gibi bir fiyata almıştım. Şimdi 26 TL civarına satılıyor.
Umursamıyorlar zaten :D FIFA satın alımında başlara oynuyoruz, Yunan spiker olmasına rağmen Türk spiker yok mesela. 11 TL gibi bir fiyata yine alınıyor bu arada, şuan sadece indirim %70'lerde kaldığı için öyle. Normalde 13 TL diye biliyorum ben indirimli fiyatını.
Ingilizce bilsek fark etmiyor ki hocam, oyundan keyif alınmıyor. Anadil ile oynamak her zaman daha iyi.
Her oyun için geçerli değil hocam. Özellikle eski Türkçe yamalara geri dönüp bakınca bazılarının dandikliği çok bariz oluyor. Çeviri hataları, iki anlamı olan kelimeleri kastedilmeyen şekilde yazmalar, fontlarda Türkçe karakter olmaması vs. sinir bozucu bence. Çok hikaye odaklı olmayan oyun oynanacaksa sıkıntı olmuyor. O yüzden çok iyi çevirmenler lazım. Misal Mass Effect 1'i TR yamayla oynadım ve gerçekten güzel yapmışlardı. Terimleri bile Türkçe'ye güzel bir şekilde çevirmişlerdi. Bu adamları firmalar tutsa ceplerine az biraz para koysa yama satmalarına da gerek kalmaz ama senin benim dememle olacak iş değil işte. Az vizyon lazım.
 
Normalde 13 TL diye biliyorum ben indirimli fiyatını.
Ben bir arkadaşa 13.70 TL'ye atmışım zamanında. Net bir sonucu Summer Salede görebiliriz. Büyük indirim genellikle o zaman oluyor. Ben bu düşüncemi belirttiğim için İngilizce bilmiyorsun diyen bile çıktı bana :D Dil bilip bilmemekle alakası yok aslında. Önemsenip ya da önemsenmemek, insanın takıldığı nokta burası oluyor.
 
Zamaninda ben New damn le birlikte 99TL'ye almistim ama aldigima pismanim keske iade etseydim oynamadan once yani degmez Far Cry5.
 
Her şey pahalanınca Far Cry yerinde mi sayacak ki diyeceğim ama zaten çok uzun zamandır bu fiyata çıkıyor diye biliyorum. Sevmiyorsanız 5 lira bile vermek istemezsiniz ama seviyorsanız 53 lira iyi bir fiyat oluyor.

Bir de, itirazlarımızı ve Türkçe gibi taleplerimizi sadece sevmediğimiz oynamadığımız oyunlara değil de hepsine yapmamız lazım bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı