FarCry Primal güzel oyun mu?

Zevk meselesi dostum. Güzel oyundur Primal. Oyun kendini tekrara düşürdüğü için, biraz sıkabiliyor. Onun haricinde pek bir eksik yanı yok. Atmosferi, grafikleri çok hoş oyun. Ben 55 TL ye aldım. Oyunu bitirmeme az kaldı. :)

Çoğu kişi incelemede oyuna giydiriyor. Ama bazı youtuberler, Twitch yayıncıları seve seve oynuyor izleyenler de bayağı keyif alıyor. Neden bu oyuna kötü deniliyor anlam veremedim.

İnsanların kötü demesinin sebebi yıllardır FarCry oyunlarında sadece temanın değişmesi görevler her oyunda aynı ama Primal buna yeni bir bakış açısı getirmişti hayvan avı hayvan eğitip binme üstte arkadaşın dediği gibi zevke göre değişir ama oyunda bir adet görev çeşidini 1000 kere yapacaksın emin ol çok tekrarlıyor ben 4 saat gibi bir süre oynadım şahsen girmem artık hikayeside pek sarmadı ama eğer ilk FarCry deneyiminse eğlenceli olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı