Fare hassasiyeti nasıl öğrenilir?

• Konuyu başlatan Tyr3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 403

Tyr3

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,
Mevcut kullandığım mouse hassasiyetini mouse Driver'ı olmadığı için bilmiyorum manuel ayar yapıyorum.
Yeni mouse almayı düşünüyorum ama aynı ayarı yakalayamam diye alamıyorum bunu öğrenmenin bir yolu var mı?

Arkadaşlar selamlar,
Mevcut kullandığım mouse hassasiyetini mouse Driver'ı olmadığı için bilmiyorum manuel ayar yapıyorum.
Yeni mouse almayı düşünüyorum ama aynı ayarı yakalayamam diye alamıyorum bunu öğrenmenin bir yolu var mı?

Hocam genelde kademeli artıyor tek tek deneyerek bakabilirsin 400 800 gibi arta arta gideceğini düşünüyorum.

aynı
Hocam genelde kademeli artıyor tek tek deneyerek bakabilirsin 400 800 gibi arta arta gideceğini düşünüyorum.
anladım saygı olarak gösteren bi uygulama yok o zaman manuel deneyerek yakalicam aynı ayarı doğru mu?

Arama yerine "fare ayarları" yazın. Orada imleç hızınız görünür. Oradan değiştirebilirsiniz.
yeni mouse'da imleç hızını şuan ki ile aynı yapsam hassasiyet bire bir aynı olur mu yani

Aynı.

Anladım saygı olarak gösteren bir uygulama yok o zaman manuel deneyerek yakalacağım aynı ayarı doğru mu?

Yeni Mouse'da imleç hızını şu anki ile aynı yapsam hassasiyet bire bir aynı olur mu yani.

Driverı olsa bakabilirdin ancak benim faremde bir özellik var DPI değiştirince altındaki ışık açık yeşil mavi kırmızı koyu yeşil gibi renkler çıkıyor sizde de varsa öylede öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar,

Driveri olmayan mouseden çok bir şey beklememek lazım kullandığınız fareye çok alışmadan düzgün güzel bir mouse satın almanız daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı