ACRX Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #1 Merhaba genelde video izlerken sıkılıyorum ama büyük oyunlara girince canım istemiyor. Hep fazla klavye kullanılmayan oyun önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2017
Merhaba genelde video izlerken sıkılıyorum ama büyük oyunlara girince canım istemiyor. Hep fazla klavye kullanılmayan oyun önerilerinizi bekliyorum.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #2 Prison Architect fare ile oynayabileceğin en iyi oyundur. Hapishane simülasyonu diyebiliriz. Baya beğenmiştim oyunu kesinlikle tavsiye ederim vereceğiniz paranın sonuna kadar hak eder. Oynanma süreside baya iyi Sıkılmadan oynayabilirsiniz.
Prison Architect fare ile oynayabileceğin en iyi oyundur. Hapishane simülasyonu diyebiliriz. Baya beğenmiştim oyunu kesinlikle tavsiye ederim vereceğiniz paranın sonuna kadar hak eder. Oynanma süreside baya iyi Sıkılmadan oynayabilirsiniz.
Meriç Ünver Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #3 Sid Meiers Civilization tavsiye ederim.