Arkadaşlar bilgisayarımda 2 gündür fare imlecinin yanındaki mavi şey 10 saniyede bir dönüyor. Bayağı sıkıntı yarattı bende. Böyle bir şey yoktu daha önce. Yardımlarınız bekliyorum.
Kaspersky Anti-Virus sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.
www.kaspersky.com.tr
Daha önce kullanmadım ücret talep ediyomu bilmyorum ama güzel bi antvirüs
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Kardeşim galiba buldum görev yöneticisine girdiğimde graber diye bir şey var o çalışıyor şöyle iki tane açılınca bu mavi dönme şeyi geliyor. Nedir bu graber.
Kardeşim galiba buldum görev yöneticisine girdiğimde graber diye bir şey var o çalışıyor şöyle iki tane açılınca bu mavi dönme şeyi geliyor. Nedir bu graber.
Kaspersky Anti-Virus sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.
www.kaspersky.com.tr
Daha önce kullanmadım ücret talep ediyomu bilmyorum ama güzel bi antvirüs
www.kaspersky.com.tr
Daha önce kullanmadım ücret talep ediyor mu bilmyorum ama güzel bir antvirüs.