Fare imleci sürekli yüklenme işareti veriyor

Enozit

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
621
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Virüstür diyeceğim virüslük bir durumda olcağını sanmıyorum. Neden oluyor? Bu ne zaman başladı bilmiyorum. Fark etmedim, Windows 11 kullanıyorum. Çözümü bilen var mı?
 
Bendede aynısı oluyordu bunu denemiştim oldu, sende denemelisin
Merhaba ,



Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.



Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.



Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.



Windows'da temiz önyükleme gerçekleştirme makalesindeki işlemi gerçekleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatınız



DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth



DISM'yi veya Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı'nı kullanarak Windows bozulma hatalarını düzeltme makalesindeki işlemi uyguladıktan sonra deneyiniz.



Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan Antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.



Saygılarımla.

kaynak: Redirecting
 
Bende de aynısı oluyordu bunu denemiştim oldu, sende denemelisin.
Merhaba,

Yaşadığınız problem ile ilgili olarak başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen komut istemine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /scannow" yazıp enter tuşuna basınız.(tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp dos ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen komut istemine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.

Windows'da temiz önyükleme gerçekleştirme makalesindeki işlemi gerçekleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

DISM'yi veya Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı'nı kullanarak Windows bozulma hatalarını düzeltme makalesindeki işlemi uyguladıktan sonra deneyiniz.

Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.

Saygılarımla.

Kaynak: Redirecting

Sorunum ilkini yapınca çözüldü teşekkürler.
 

Geri
Yukarı