3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #71 Berat ULUTAŞ dedi: Denetim Masası>Donanım ve Ses>Fare dizinini izleyiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabilir anlamıyorum hiç kötü yazılım indirmedim sistem geldiğinde yapmıştım 1 kere ama onu da tarattım virürslü çıkmadı.
Berat ULUTAŞ dedi: Denetim Masası>Donanım ve Ses>Fare dizinini izleyiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabilir anlamıyorum hiç kötü yazılım indirmedim sistem geldiğinde yapmıştım 1 kere ama onu da tarattım virürslü çıkmadı.
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #72 370335 dedi: Nasıl olabilir anlamıyorum hiç kötü yazılım indirmedim sistem geldiğinde yapmıştım 1 kere ama onu da tarattım virürslü çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sıkıntı var mı?
370335 dedi: Nasıl olabilir anlamıyorum hiç kötü yazılım indirmedim sistem geldiğinde yapmıştım 1 kere ama onu da tarattım virürslü çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sıkıntı var mı?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #73 Berat ULUTAŞ dedi: Hocam şu an sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu.
Berat ULUTAŞ dedi: Hocam şu an sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu.
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #74 370335 dedi: Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu. Genişletmek için tıkla... Evet.
370335 dedi: Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu. Genişletmek için tıkla... Evet.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #75 Berat ULUTAŞ dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aslında olay hack değildi bence farklı bir iş var bunda.
Berat ULUTAŞ dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aslında olay hack değildi bence farklı bir iş var bunda.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 8 Şubat 2021 #76 370335 dedi: Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu. Genişletmek için tıkla... Amma panik yaptın ha kim ne yapsın senin bilgilerini dünyada 7 milyar insan varken.
370335 dedi: Hayır yeniden başlattım düzeldi yani hacklenmedim anlamınamı gelir bu. Genişletmek için tıkla... Amma panik yaptın ha kim ne yapsın senin bilgilerini dünyada 7 milyar insan varken.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #77 Is That A SKYLINE dedi: Amma panik yaptın ha kim ne yapsın senin bilgilerini dünyada 7 milyar insan varken. Genişletmek için tıkla... Ya korkuyorum öyle deme.
Is That A SKYLINE dedi: Amma panik yaptın ha kim ne yapsın senin bilgilerini dünyada 7 milyar insan varken. Genişletmek için tıkla... Ya korkuyorum öyle deme.
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #78 370335 dedi: Aslında olay hack değildi bence farklı bir iş var bunda. Genişletmek için tıkla... Bence FBI sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!)
370335 dedi: Aslında olay hack değildi bence farklı bir iş var bunda. Genişletmek için tıkla... Bence FBI sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!)
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #79 Berat ULUTAŞ dedi: Bence fbı sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!) Genişletmek için tıkla... Konu bu kadar ciddi mi? Berat ULUTAŞ dedi: Bence fbı sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!) Genişletmek için tıkla... Sana hareket demiyimde ışınlınaıyor hareket etmiyor.
Berat ULUTAŞ dedi: Bence fbı sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!) Genişletmek için tıkla... Konu bu kadar ciddi mi? Berat ULUTAŞ dedi: Bence fbı sizin o gizli bilgilerinize erişmeye çalışıyor olabilir bence hemen polise başvurmalısınız (!) Genişletmek için tıkla... Sana hareket demiyimde ışınlınaıyor hareket etmiyor.
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #80 370335 dedi: Konu bu kadar ciddi mi? Sana hareket demiyimde ışınlınaıyor hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hatta tüm dünya sizin PC ye erişmeye çalışıyor olabilir. (!)
370335 dedi: Konu bu kadar ciddi mi? Sana hareket demiyimde ışınlınaıyor hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hatta tüm dünya sizin PC ye erişmeye çalışıyor olabilir. (!)