Çözüldü Fare sağ tıkının iki kere basması nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
32.643
Makaleler
54
Çözümler
412
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Donanımsal değil de, yazılımsal çözümü yok mu? Hani bir tane yazılım iki kere basıldığını anlayıp ikinci Click'i daha mouse devreye sokmadan yazılımın iptal etmesi ve double Click'in çözülmesi falan?

Bunu yaptım, cidden G102 için çalıştı. Bu arada benim SteelSeries Prime da patladı, click'e geç basıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Buradan test edebilirsiniz;

 
Son düzenleme:
Prime patladımı? Hocam gerçekten teknoloji konusunda şanssızsınız yahu. Ben 6 aydır kullanıyorum hâlâ sorunsuz fıstık gibi çalışıyor, geçmiş olsun hocam.
 
Prime patladı mı? Hocam gerçekten teknoloji konusunda şanssızsınız yahu. Ben 6 aydır kullanıyorum hâlâ sorunsuz fıstık gibi çalışıyor, geçmiş olsun hocam.

Evet, arada bir Click'leri 1-2 saniye gec algiliyor.

Bir sorunu çözüp 10 sorun yaratır gibi geliyor bana.

Bu arada 1-2 gun sonra yine eski cift Click haline donuyor. Bu taktigi yapinca cift Click hiç olmuyor degil ama 100'de 1 falan oyle soyleyeyim. Bu taktik yerine farenin Click'lerinin altina uflemeye başladım, ayni etkiyi goruyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı