CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Oyun alışkanlıklarım hakkında bahsedecek olursam fare tutuş stilim diğer çoğu oyuncu gibi yıllardır aynı. Yani palm grip tutuş stiline sahibim. Açıkçası bunu değiştirmek gerekli midir bilmiyorum fakat bunun haricinde fare tercih ederken nasıl bir yaklaşım göster meliyim? Örnek veriyorum 3K'lık bir mouse ile 5K'lık bir mouse arasında performans olarak çok büyük fark var mıdır? Nasıl olsa iki mouse da kaliteli olup, 5 gram daha hafif olması, aynı model sensörlerin sadece ve sadece farklı versiyonlarını kullanması, yapıldıkları malzemenin genellikle 2'sinde de yine az terletme yapması, skatezlerin yine kaliteli olması gibi özellikler ile çok büyük farklar oluşturuyorlar mı? Fakat nedense 2000TL bandında da premium Mouse'lar var 3000 hatta 6000'e kadar da premium Mouse'lar var. Tabii Logitech'ya da Razer gibi çok daha ağır mouse ürünlerinden bahsetmiyorum. Ezcümle, mesela Ajazz, ATK, dermoshark, Pulsar, Lamzu, g-wolves, Bloody ve Endgame Gear gibi daha birçok premium markalar arasında çok büyük farklar var mıdır?
Not: Bu arada kullandığım mouse ile premium mouse'lar arasında büyük fark olduğunu biliyorum, sadece Steam kütüphane dizmekten para ayıramadım yoksa o kadar cimri değilim oyuncu ekipmanlarında
Not: Bu arada kullandığım mouse ile premium mouse'lar arasında büyük fark olduğunu biliyorum, sadece Steam kütüphane dizmekten para ayıramadım yoksa o kadar cimri değilim oyuncu ekipmanlarında
Dosya Ekleri
Son düzenleme: