Fare tuşu gevşedi

Faremde tuşa basınca içine göçüyor çok az güç uygulamak gerekiyor. Sebebi ne olabilir?

Kalitesiz plastik. Markası ne mousenizin. Önceki farem rampageydi şu an Glorious kullanıyorum Rampage de aynı sorun bende vardı kapagını acmaya calıstım bir kere içini açabilmek icin yamuldu fazladan güc uygulamam gerekiyordu. Üzerine tüm gücünüzle bastırın plastiği eski haline yamultarak anca düzelir.

Hocam, en ufak bilgi vermeden, fotoğraf, video bir şey koymadan başlık açmanız ilginç olmuş. Tahminimce switchin yayı kullanım (ve kalitesiz malzeme) sonucu yamulmuştur. Daha önce bir Logitech mouseda başıma geldi, sol tık çift basıyor veya basılı kalıyordu. Sabır ve el becerisiyle düzeltilip bir süre kullanılıyor, ancak o metal her yamulma ve düzeltmede elastisitesini biraz daha kaybediyor. Eninde sonunda yenilemem gerekmişti. Bilgisayarın en ucuz parçası sonuçta, garantiye veremiyorsanız ve tamir edemezseniz çok uğraşmayıp yenisini alın derim.

Hocam, en ufak bilgi vermeden, fotoğraf, video bir şey koymadan başlık açmanız ilginç olmuş. Tahminimce switchin yayı kullanım (ve kalitesiz malzeme) sonucu yamulmuştur. Daha önce bir Logitech farede başıma geldi, sol tık çift basıyor veya basılı kalıyordu. Sabır ve el becerisiyle düzeltilip bir süre kullanılıyor, ancak o metal her yamulma ve düzeltmede elastisitesini biraz daha kaybediyor. Eninde sonunda yenilemem gerekmişti. Bilgisayarın en ucuz parçası sonuçta, garantiye veremiyorsanız ve tamir edemezseniz çok uğraşmayıp yenisini alın derim.

Hocam video atacaktimda dosya desteklemiyor diye bir hata verdi.

Kalitesiz plastik. Markası ne mousenizin. Önceki farem rampageydi şu an Glorious kullanıyorum Rampage de aynı sorun bende vardı kapagını acmaya calıstım bir kere içini açabilmek icin yamuldu fazladan güc uygulamam gerekiyordu. Üzerine tüm gücünüzle bastırın plastiği eski haline yamultarak anca düzelir.

Farenin markası ASUS ama anlamadım neden böyle oldu ve alalı 3 ay olmamıştır.

Hocam, en ufak bilgi vermeden, fotoğraf, video bir şey koymadan başlık açmanız ilginç olmuş. Tahminimce switchin yayı kullanım (ve kalitesiz malzeme) sonucu yamulmuştur. Daha önce bir Logitech mouseda başıma geldi, sol tık çift basıyor veya basılı kalıyordu. Sabır ve el becerisiyle düzeltilip bir süre kullanılıyor, ancak o metal her yamulma ve düzeltmede elastisitesini biraz daha kaybediyor. Eninde sonunda yenilemem gerekmişti. Bilgisayarın en ucuz parçası sonuçta, garantiye veremiyorsanız ve tamir edemezseniz çok uğraşmayıp yenisini alın derim.

Son düzenleme:
3 ayda o hale gelmesi üzücü olmuş. İade veya garantiyle uğraşın derim o kadar kısa sürede bozulması normal değil.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı