T toprakkorkoc Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Faremin markasını bir türlü bulamıyorum her yerde aradım bulamadım farenin etrafında da yok. Bizim iş yerinden aldım markasını bulursam temizleyip kullanacağım ve resmini atacağım tek bildiğim üstünde Rampage yazdığı. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20240708_185422.jpg 89,4 KB · Görüntüleme: 81 IMG_20240708_185432.jpg 127,3 KB · Görüntüleme: 71 IMG_20240708_185508.jpg 132,1 KB · Görüntüleme: 71
Faremin markasını bir türlü bulamıyorum her yerde aradım bulamadım farenin etrafında da yok. Bizim iş yerinden aldım markasını bulursam temizleyip kullanacağım ve resmini atacağım tek bildiğim üstünde Rampage yazdığı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Rampage markası. Artı 0 Eksi
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Temmuz 2024 #3 Üzerine Rampage yazıyorsa markası Rampage'dir. Modeli soruyorsanız Lens'ten taratın. Artı 0 Eksi
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Temmuz 2024 #4 Aygıt Yöneticisi'nden donanım kimliği ile de araştırabilirsiniz. Markası Rampage ama model için dediğim yoldan bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nden donanım kimliği ile de araştırabilirsiniz. Markası Rampage ama model için dediğim yoldan bakabilirsin.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 ardacanci dedi: Üzerine Rampage yazıyorsa markası Rampage'dir. Modeli soruyorsanız Lens'ten taratın. Genişletmek için tıkla... Ben kendim tarattım ama bulamadım. Artı 0 Eksi
ardacanci dedi: Üzerine Rampage yazıyorsa markası Rampage'dir. Modeli soruyorsanız Lens'ten taratın. Genişletmek için tıkla... Ben kendim tarattım ama bulamadım.
KS KS T toprakkorkoc Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #6 driver bulmak istiyorum onun için modelini öğrenmek istiyorum ama bulamadım Artı 0 Eksi
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Temmuz 2024 #7 toprakkorkoc dedi: Driver bulmak istiyorum onun için modelini öğrenmek istiyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rampage'in düşük bütçedeki çoğu ekipmanının sürücüsü bulunmuyor, tak çalıştır oluyorlar. Kullanın gitsin bu şekilde. Artı 0 Eksi
toprakkorkoc dedi: Driver bulmak istiyorum onun için modelini öğrenmek istiyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rampage'in düşük bütçedeki çoğu ekipmanının sürücüsü bulunmuyor, tak çalıştır oluyorlar. Kullanın gitsin bu şekilde.
KS KS T toprakkorkoc Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #8 Makro kuracağım driverdan o yüzden knight online oynuyorum makro sadece driver dan çalışıyor Artı 0 Eksi
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 8 Temmuz 2024 #9 toprakkorkoc dedi: Makro kuracağım driverdan o yüzden Knight Online oynuyorum makro sadece driverdan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Harici programlar oluyor sürücüsü olmayan cihazlar için, onlardan birini kullanabilirsiniz. Örnek: AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com Artı 0 Eksi
toprakkorkoc dedi: Makro kuracağım driverdan o yüzden Knight Online oynuyorum makro sadece driverdan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Harici programlar oluyor sürücüsü olmayan cihazlar için, onlardan birini kullanabilirsiniz. Örnek: AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com
KS KS T toprakkorkoc Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #10 Knight online da hem kullanılmıyor hemde oyun tespit edip programı kapatıyor seni de banlıyor ama sanırım driver ı olan bir mouse almam gerekiyor. Artı 0 Eksi
Knight online da hem kullanılmıyor hemde oyun tespit edip programı kapatıyor seni de banlıyor ama sanırım driver ı olan bir mouse almam gerekiyor.