S stuh9lw Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum?
Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum?
sifota Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 stuh9lw dedi: Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... ikametini değiştirmen lazım olabilir
stuh9lw dedi: Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... ikametini değiştirmen lazım olabilir
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 4 Temmuz 2022 #3 stuh9lw dedi: Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Tercih yapabiliyorsun ama öncelik olarak yakındaki öğrencileri alıyorlar o yüzden puanınızın o okulun OBP puanından bir tık daha yüksek olası lazım.
stuh9lw dedi: Merhaba ben esenyurt'tayım. OBP ile girmek istediğim lise Beylikdüzü'nde ben tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Tercih yapabiliyorsun ama öncelik olarak yakındaki öğrencileri alıyorlar o yüzden puanınızın o okulun OBP puanından bir tık daha yüksek olası lazım.
S stuh9lw Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 Obpm 95.6798 okulun obpsi 93-94