Farklı hesaplarda habersiz işlemler gerçekleştirilmiş

Staine

Centipat
Daha fazla  
Steam'da kalan son 1.45 dolarım harcanmış. Instagram ve Epic Games sifrelerim değiştirilmeye çalışılmış. PC'ye bir şekilde virüs girmiş olabilir mi? Nasıl düzeltebilirim? Format atmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'da kalan son 1.45 dolarım harcanmış. Instagram ve Epic Games sifrelerim değiştirilmeye çalışılmış. PC'ye bir şekilde virüs girmiş olabilir mi? Nasıl düzeltebilirim? Format atmak istemiyorum.
Büyük ihtimalle indirdiğiniz bir dosyadan trojan virüsü yemişsinizdir. Format atmak istemiyorum derken zorunlusunuz trojanı asla kaldıramazsınız.

Benzeri başıma geldi kesin çözümü format ve şifrelerinizi farklı bir cihazdan değişin varsa 2 adımlı doğrulama açın.

Benzeri başıma geldi kesin çözümü format ve şifrelerinizi farklı bir cihazdan değişin varsa 2 adımlı doğrulama açın.
Formatı attım şimdi değiştiriyorum hocam. Kartım falan bağlı değildi bir yere. Oyun hesaplarının şifrelerini de değiştirmeli miyim sizce? Steam yada Epic Games değiştirecem.

Hocam ben formatladım dün ama bugün tam şu an discordumdan 2 3 kişiye Steam gift mesajı gitmiş. Virus hala gitmemiş olabilir mi? Discord şifremi de değiştirdim.

Şifrenizi değiştirmenizden önce atılmışsa mesajlar öyleyse sorun yok discord tokeninizi almışlardır. Virüs girdiğinde tarayıcında oturumun açık olduğu bütün sitelerin şifresini değiş.

Şifrenizi değiştirmenizden önce atılmışsa mesajlar öyleyse sorun yok Discord tokeninizi almışlardır. Virüs girdiğinde tarayıcında oturumun açık olduğu bütün sitelerin şifresini değiş.

Hocam formattan sonra şifreyi degiştirmemiştim. Şimdi bütün şifreleri değiştirdim herhalde artık giremez. Mesaj formattan sonra atıldı :/

Geri
Yukarı