Farklı odada sistem ekran kartı arıza uyarısı veriyor

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
Ailecek flim izleyeceğiz. Çok fazla film izleyen bir olmadığımız için televizyonumuz iyi değil ve izlemek için masaüstü sistemimi televizyonun yanına taşıyıp izliyorduk. 3 kere bu şekilde izledik. Bugün 4. kere izleyecektik ama anakartın buzzerinden 1 kısa 2 uzun bip sesi geldi. ASUS'un sayfasından baktığımda bunun ekran kartı arıza hatası olduğunu fark ettim. Sistemi çok fazla kez yeniden başlattım ama düzelmedi. Sistemi geri oyuncu odama götürüp elektrik verdiğimde sorunsuz çalıştı. Tekrar televizyonun yanına götürünce yine aynı hatayı vermeye başlıyor.

Not: Test sırasında aynı güç kablosunu kullandım. Odanın elektrik tesisatında sorun olduğunu düşündüğüm için başka bir odadan uzatıcı kablo ile elektrik çektim yine de düzelmedi. Test sırasında güç kablosu dışında hiçbir parça takılı değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mamistv1 TV'ye bağladığınız HDMI vs kablo PC'ye bağlandığınız kabloyla aynı mı?

Evet aynı. Yine de TV'den kaynaklı olabilir mi diye hiç HDMI kablo takmadan denedim yine hata aldım. Sorunun elektrikte olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı