5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar selam, bende Steam'de var, arkadaşım Epic Games'ten aldı Dying Light'ı. Nasıl beraber oynayabiliriz? Detaylı ve kısa anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Arkadaşlar selam, bende Steam'de var, arkadaşım Epic Games'ten aldı Dying Light'ı. Nasıl beraber oynayabiliriz? Detaylı ve kısa anlatabilir misiniz?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Şu konuya göz atabilirsin: Çözüldü: Dying Light Steam ve Epic Games co-op oynayabilir mi? Arkadaşım oyunun Definitive Edition sürümünü Epic üzerinden satın aldı bende Steam üzerinden aynı sürümü alacağım arkadaşımla co-op girebiliyor muyum? www.technopat.net
Şu konuya göz atabilirsin: Çözüldü: Dying Light Steam ve Epic Games co-op oynayabilir mi? Arkadaşım oyunun Definitive Edition sürümünü Epic üzerinden satın aldı bende Steam üzerinden aynı sürümü alacağım arkadaşımla co-op girebiliyor muyum? www.technopat.net
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #3 pancake dedi: Şu konuya göz atabilirsin: Çözüldü: Dying Light Steam ve Epic Games co-op oynayabilir mi? Arkadaşım oyunun Definitive Edition sürümünü Epic üzerinden satın aldı bende Steam üzerinden aynı sürümü alacağım arkadaşımla co-op girebiliyor muyum? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm zaten de çözümdeki dediğini nasıl yapacağını anlayamadım tam
pancake dedi: Şu konuya göz atabilirsin: Çözüldü: Dying Light Steam ve Epic Games co-op oynayabilir mi? Arkadaşım oyunun Definitive Edition sürümünü Epic üzerinden satın aldı bende Steam üzerinden aynı sürümü alacağım arkadaşımla co-op girebiliyor muyum? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm zaten de çözümdeki dediğini nasıl yapacağını anlayamadım tam
LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 22 Nisan 2023 #4 Oğulcan Öztürk dedi: Hocam gördüm zaten de çözümdeki dediğini nasıl yapacağını anlayamadım tam Genişletmek için tıkla... hocam size özetliyim oyunu 2 nizde bi yere gelene kadar oynamalısınız buda 30 dakka falan sürüyor size eşli oynama açıldı dicek epic games hesaplarınızı bağlicaksınız ve davet edip oynicaksınız yapamazsanız yardımcı olurum https://www.epicgames.com/help/tr/e...klerim-a5720333787291?sessionInvalidated=true burda nası steam hesabını bağlaman gerektiği yazıyor.
Oğulcan Öztürk dedi: Hocam gördüm zaten de çözümdeki dediğini nasıl yapacağını anlayamadım tam Genişletmek için tıkla... hocam size özetliyim oyunu 2 nizde bi yere gelene kadar oynamalısınız buda 30 dakka falan sürüyor size eşli oynama açıldı dicek epic games hesaplarınızı bağlicaksınız ve davet edip oynicaksınız yapamazsanız yardımcı olurum https://www.epicgames.com/help/tr/e...klerim-a5720333787291?sessionInvalidated=true burda nası steam hesabını bağlaman gerektiği yazıyor.