Farklı sitelerde açılan konuyu Technopat'ta açınca ceza neden veriliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir şeyi ilk defa duydum gördüm 😅 Reddit'de mesela konu açıp yardım istiyorum ama X sitesinde de yardım istiyorum ve diyorlar ki kopyala yapıştır hop ceza geliyor 😃 Kendime ait olan bir konu sonuçta başkalarının içeriklerini veya herhangi bir şeyini kopyalama yapsam tamamdır. Ama Technopat ekibi direkt ceza verdi.

Yani bu diktatörlük tarzını anlayamadım kurallar var eyvallah ama bu bildiğin katı kurallar.

Sonuç olarak İnternet alemindeyiz yardım arıyoruz ve X sitesinde olmayınca, diğer siteye yönelip konu açıyorum haliyle. Cidden ilginç.

Merhaba,

Forum kurallarında açıkça yazılmış şekilde bu konu hakkında 11. maddemiz bulunmaktadır. İlgili madde:

"Diğer forumlarda, web sitelerinde açtığınız konuları, haberleri, incelemeleri, blogları Technopat Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
Başka bir yerden alıntı yapıldığında kaynak belirtilmesi zorunludur."

Maddedeki linke tıklarsanız eğer, sizi 2013 yılında açılmış olan bir konuya yönlendirecektir. Bu konudan anlayacağınız üzere uyarının amacı mesajın kopya içerik muamelesi görmemesini sağlamaktır çünkü bu foruma zarar vermektedir.

Eğer konuyu önce Technopat Sosyal üzerinde açarsanız, konunuz silinmeyecek ve uyarı almayacaksınız.

İyi Sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı