Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Elimde baskasina ait TTNET modem var ve bunu yeni bağlatacağım TurkNet saglayacisina kullanmak istiyorum fakat sanirsam onu kullanamiyorum cunku şu anki TTNET hattima takinca internet kullanilamiyor diyor, bu modemi nasıl kullanacağım? @Yener K. bilginiz var mı hocam? Son düzenleme: 20 Temmuz 2023
Elimde baskasina ait TTNET modem var ve bunu yeni bağlatacağım TurkNet saglayacisina kullanmak istiyorum fakat sanirsam onu kullanamiyorum cunku şu anki TTNET hattima takinca internet kullanilamiyor diyor, bu modemi nasıl kullanacağım? @Yener K. bilginiz var mı hocam?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Resetleyip ve bilgileri girip deneyebilirsiniz. Kilit yoksa çalışır. Bir de ADSL ve VDSL uyumuna dikkat edin.
Resetleyip ve bilgileri girip deneyebilirsiniz. Kilit yoksa çalışır. Bir de ADSL ve VDSL uyumuna dikkat edin.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Yener K. dedi: Resetleyip ve bilgileri girip deneyebilirsiniz. Kilit yoksa çalışır. Bir de ADSL ve VDSL uyumuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Modem hem ADSL hem VDSL hadi şu an kullandigim modemi gectim diger modemi kullanicagimiz zaman kullanici sorgulaniyorda kalıyor çözümü yok mudur? @kino @Recep Baltaş
Yener K. dedi: Resetleyip ve bilgileri girip deneyebilirsiniz. Kilit yoksa çalışır. Bir de ADSL ve VDSL uyumuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Modem hem ADSL hem VDSL hadi şu an kullandigim modemi gectim diger modemi kullanicagimiz zaman kullanici sorgulaniyorda kalıyor çözümü yok mudur? @kino @Recep Baltaş