Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Farklı zamanlarda ansızın mavi ekran alıyorum. Sebebi neden kaynaklanıyor? Minidump dosyası: Minidump klasörü.rar drive.google.com
Farklı zamanlarda ansızın mavi ekran alıyorum. Sebebi neden kaynaklanıyor? Minidump dosyası: Minidump klasörü.rar drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.959 Makaleler 18 Çözümler 458 Yer Valisiz Vilayet! 15 Mart 2021 #2 Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. HDD/SSD aygıtlarınıza bir hata taraması yapın muhtemelen diskte arıza var. CPU-Z yazılımını kaldırınız. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. HDD/SSD aygıtlarınıza bir hata taraması yapın muhtemelen diskte arıza var. CPU-Z yazılımını kaldırınız.
KS KS Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. HDD/SSD aygıtlarınıza bir hata taraması yapın muhtemelen diskte arıza var. CPU-Z yazılımını kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü her zaman en güncel versiyonunda. Defalarca DDU ile kaldırdım ve yükledim. CPU-Z yazılımını kaldırıyorum. SSD'i var, HD tune ile hangi testi yapmalıyım? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. HDD/SSD aygıtlarınıza bir hata taraması yapın muhtemelen diskte arıza var. CPU-Z yazılımını kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü her zaman en güncel versiyonunda. Defalarca DDU ile kaldırdım ve yükledim. CPU-Z yazılımını kaldırıyorum. SSD'i var, HD tune ile hangi testi yapmalıyım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.959 Makaleler 18 Çözümler 458 Yer Valisiz Vilayet! 15 Mart 2021 #4 "Error Scan". Ama "Quick Scan" kapalı. Artı 0 Eksi
KS KS Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 KojiroHyuga04 dedi: "Error Scan". Ama "Quick Scan" kapalı. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyor. Bitince sonuçları paylaşacağım. Son düzenleme: 15 Mart 2021 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: "Error Scan". Ama "Quick Scan" kapalı. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyor. Bitince sonuçları paylaşacağım.