Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz.
Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz.
NDNGSELIM Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Ooo sendemi aldın
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 24 Mayıs 2024 #3 Sekrax dedi: Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam
Sekrax dedi: Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam
NDNGSELIM Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Xei dedi: Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam Genişletmek için tıkla... DC var mıydı
Xei dedi: Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam Genişletmek için tıkla... DC var mıydı
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #5 Xei dedi: Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam Genişletmek için tıkla... Zaten zevk aldığım şey düşük beygirli traktörleri yora yora oynamak. Siz de benim kafadasınız herhalde
Xei dedi: Küçük traktörlerle perişanlıkla oynamayı seviyorsanız oynayabiliriz hocam Genişletmek için tıkla... Zaten zevk aldığım şey düşük beygirli traktörleri yora yora oynamak. Siz de benim kafadasınız herhalde
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 25 Mayıs 2024 #6 Sekrax dedi: Zaten zevk aldığım şey düşük beygirli traktörleri yora yora oynamak. Siz de benim kafadasınız herhalde Genişletmek için tıkla... Evet hocam köy yaşantısından çok etkilendim. birazdan Discord adıma bakıp atacağım eğer birkaç arkadaş daha oynamak gibi niyetiniz olursa hemen dahil olurum @ndngselım arkadaşımızda gelecek sanırım.
Sekrax dedi: Zaten zevk aldığım şey düşük beygirli traktörleri yora yora oynamak. Siz de benim kafadasınız herhalde Genişletmek için tıkla... Evet hocam köy yaşantısından çok etkilendim. birazdan Discord adıma bakıp atacağım eğer birkaç arkadaş daha oynamak gibi niyetiniz olursa hemen dahil olurum @ndngselım arkadaşımızda gelecek sanırım.
Blackcomb Picopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2024 #7 Şaka la herhalde. Gecen gun Steam'den aldım
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #8 Blackcomb dedi: Şaka la herhalde. Gecen gun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam .D Dosya Ekleri 1716655507990.png 52,2 KB · Görüntüleme: 13
Blackcomb dedi: Şaka la herhalde. Gecen gun Steam'den aldım Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam .D
Blackcomb Picopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2024 #9 Sekrax dedi: Geçmiş olsun hocam .D Eki Görüntüle 2204496 Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ya hocam. Tek platform takıntım var, zaten Epic Games'in istemcisi teneke.
Sekrax dedi: Geçmiş olsun hocam .D Eki Görüntüle 2204496 Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ya hocam. Tek platform takıntım var, zaten Epic Games'in istemcisi teneke.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #10 Blackcomb dedi: Sıkıntı yok ya hocam. Tek platform takıntım var, zaten Epic Games'in istemcisi teneke. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama indirimleri de boru değil. Steamde binlerce lira bayılacağın oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyorsun.
Blackcomb dedi: Sıkıntı yok ya hocam. Tek platform takıntım var, zaten Epic Games'in istemcisi teneke. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama indirimleri de boru değil. Steamde binlerce lira bayılacağın oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyorsun.