Blackcomb Picopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2024 #11 Sekrax dedi: Katılıyorum ama indirimleri de boru değil. Steamde binlerce lira bayılacağın oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. GTA V falan almistim Epic'den ucret odeyip. Sonradan Steam'den satin almaya karar verdim hepsini. Tatmin etmiyor beni.
Sekrax dedi: Katılıyorum ama indirimleri de boru değil. Steamde binlerce lira bayılacağın oyunu yarı fiyatından daha ucuza alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. GTA V falan almistim Epic'den ucret odeyip. Sonradan Steam'den satin almaya karar verdim hepsini. Tatmin etmiyor beni.
halLiL Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 19 26 Mayıs 2024 #13 polat_7418 buyur hocam bende fs oynucak arkadaş arıyordum eklersen oynayabiliriz
Tamer 121 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #14 Sekrax dedi: Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben varım.
Sekrax dedi: Bildiğiniz üzere Epic Games, Farming Simulator 2022 oyununu ücretsiz yaptı. Oynamak isteyenler varsa birlikte oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben varım.
A AZERBAIJAN92 Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #15 Bende varım. DC adım azerbaijan92