tarikbaay Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri İ-5 11300H RTX 3050Tİ 8GB RAM 3200MHz Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Selam dostlar, Farming Simulator 22 oynarken tavuk yumurtalarını yüklüyemiyorum. Sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Çözüm yusufylmz_26 12 Temmuz 2023 tarikbaay dedi: Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik yükleme için mod indiermen gerek.
tarikbaay dedi: Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik yükleme için mod indiermen gerek.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 12 Temmuz 2023 #2 Bunun özel bir aleti olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS tarikbaay Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri İ-5 11300H RTX 3050Tİ 8GB RAM 3200MHz Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Bunun özel bir aleti olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz? Artı 0 Eksi
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Bunun özel bir aleti olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz?
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 12 Temmuz 2023 #4 tarikbaay dedi: Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kepçeyle yükleyin olmuyor mu? Artı 0 Eksi
tarikbaay dedi: Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kepçeyle yükleyin olmuyor mu?
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 tarikbaay dedi: Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Otomatik yüklemeden mi bahsediyorsun. Artı 0 Eksi
tarikbaay dedi: Hocam ben baktım bir arkadaş bununla yüklüyordu oradan gördüm aldım. Aleti biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Otomatik yüklemeden mi bahsediyorsun.
KS KS tarikbaay Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri İ-5 11300H RTX 3050Tİ 8GB RAM 3200MHz Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 yusufylmz_26 dedi: Otomatik yüklemeden mi bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam kepçeyle yükleyin olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok. Artı 0 Eksi
yusufylmz_26 dedi: Otomatik yüklemeden mi bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hocam kepçeyle yükleyin olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok.
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 tarikbaay dedi: Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik yükleme için mod indiermen gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
tarikbaay dedi: Galiba evet r tuşuna basıyordu arkadaş oluyordu. Hocam fazla maliyetli şeyler almamaya çalışıyorum malum daha o kadar gücümüz yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik yükleme için mod indiermen gerek.
KS KS tarikbaay Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri İ-5 11300H RTX 3050Tİ 8GB RAM 3200MHz Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #8 yusufylmz_26 dedi: Otomatik yükleme için mod indiermen gerek. Genişletmek için tıkla... Game Pass'den oynuyorum mod kurmam mümkün mü? Artı 0 Eksi
yusufylmz_26 dedi: Otomatik yükleme için mod indiermen gerek. Genişletmek için tıkla... Game Pass'den oynuyorum mod kurmam mümkün mü?