Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Beyler neden korkuyorsunuz ki ön siparişte çektiğinden başka para çekmez kartınızdan. Çekse bile oyunu 2 hafta içinde iade eder çekilen tutarı alırsınız Microsoft paranıza çökmez yani sakin olun.
Aslında ben fazla para çekmesinden korktuğum için bu yönteme başvurmadım. Ben oyunu sanal bankkart ile aldığım için, kart adına bir limit belirlemem gerekiyordu ve bunu son 10 gün kalaya kadar yapmaya üşendiğim için satın alma işi kesin olarak bitsin ve daha fazla bu konu hakkında düşünmeyeyim diye böyle bir yönteme başvurma kararı aldım.

Mantıklı bir karar olmuş bence.

"Microsoft bakiyesi" ile Farming Simulator 25'i kesin olarak ön sipariş vermek isteyen arkadaşlar için açıklama yapmak istiyorum. Ben çabalarım sonucu Microsoft bakiyesi ile alabildim.

- Öncelikle D&R sitesinden "Xbox gift Card" almanız gerekmekte.(bulabildiğim en mantıklı site buydu.) Ben "year 1 bundle" versiyonunu alacak olduğum için 25 + 100 + 100 şeklinde almayı tercih ettim. Kodlar 5 - 10 dakika içinde e-posta adresinize geliyor.

- Gelen kodları mictosoft sitesinden aktif etmeniz gerekiyor. Bakiye Microsoft bakiyesi olarak geliyor.

Ben bunları yaptıktan sonra ön siparişin ödeme yöntemini değiştirmeyi denedim ama Microsoft bakiyesi bir seçenek olarak çıkmadı o yüzden aşağıdaki yöntemi uyguladım.

- Bunları yaptıktan sonra eğer ön sipariş verdiyseniz ve hala ödeme almadıysa siparişinizi iptal edin.

- Farming Simulator 25'yi ön sipariş verin ya da sepetinize ekleyin.

- Ödeme yöntemi otomatik olarak Microsoft bakiyesi olarak gelecektir. Eğere gelmezse seçersiniz.

Eki Görüntüle 2232966

- Siparişinizi verin.

Ödeme yapıldıktan sonra fark edeceksiniz ki ödeme alınmayan siparişiniz "pre-order" aşamasında gözüküyorken bu işlemden sonra yeni siparişiniz "completed" olarak gözükecektir.

Eki Görüntüle 2232968

Ve bakiyenizden de para çekildiğini görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2232969

Benim tecrübelerim bu şekildeydi. İyi sosyaller.

Teşekkürler hocam hemen deneyelim.

1719402858532.png

Kredi kartı ile yaptığımı iptal edip D&R'dan 2 adet 100 TL, 1 adet 25 TL hediye kodu alarak aldım ve direkt işlem tamamlandı. Daha garanti yol. Öneririm herkese. Sonradan para çekmesi gibi bir durumda söz konusu değil böylelikle.

"Microsoft bakiyesi" ile Farming Simulator 25'i kesin olarak ön sipariş vermek isteyen arkadaşlar için açıklama yapmak istiyorum. Ben çabalarım sonucu Microsoft bakiyesi ile alabildim.

- Öncelikle D&R sitesinden "Xbox gift card" almanız gerekmekte.(Bulabildiğim en mantıklı site buydu.) Ben "Year 1 Bundle" versiyonunu alacak olduğum için 25 + 100 + 100 şeklinde almayı tercih ettim. Kodlar 5 - 10 dakika içinde e-posta adresinize geliyor.

- Gelen kodları Mictosoft sitesinden aktif etmeniz gerekiyor. Bakiye Microsoft Bakiyesi olarak geliyor.

Ben bunları yaptıktan sonra ön siparişin ödeme yöntemini değiştirmeyi denedim ama Microsoft bakiyesi bir seçenek olarak çıkmadı o yüzden aşağıdaki yöntemi uyguladım.

- Bunları yaptıktan sonra eğer ön sipariş verdiyseniz ve hala ödeme almadıysa siparişinizi iptal edin.

- Farming Simulator 25' yi ön sipariş verin ya da sepetinize ekleyin.

- Ödeme yöntemi otomatik olarak Microsoft bakiyesi olarak gelecektir. Eğere gelmezse seçersiniz.

Eki Görüntüle 2232966

- Siparişinizi verin.

Ödeme yapıldıktan sonra fark edeceksiniz ki ödeme alınmayan siparişiniz "pre-order" aşamasında gözüküyorken bu işlemden sonra yeni siparişiniz "completed" olarak gözükecektir.

Eki Görüntüle 2232968

Eki Görüntüle 2232969

Benim tecrübelerim bu şekildeydi. İyi forumlar.
Çok sagolun hocam dediginiz oldu sorunsuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240626_171003_Chrome.jpg
    Screenshot_20240626_171003_Chrome.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 66

- Öncelikle D&R sitesinden "Xbox gift card" almanız gerekmekte.(Bulabildiğim en mantıklı site buydu.) Ben "Year 1 Bundle" versiyonunu alacak olduğum için 25 + 100 + 100 şeklinde almayı tercih ettim. Kodlar 5 - 10 dakika içinde e-posta adresinize geliyor.

- Gelen kodları Mictosoft sitesinden aktif etmeniz gerekiyor. Bakiye Microsoft Bakiyesi olarak geliyor.

- Farming Simulator 25' yi ön sipariş verin ya da sepetinize ekleyin.

Eki Görüntüle 2232966

- Siparişinizi verin.

Eki Görüntüle 2232968

Eki Görüntüle 2232969

Benim tecrübelerim bu şekildeydi. İyi forumlar.
Bende bu şekilde aldım teşekkürler hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı