Farthest Frontier 1.0.0 Türkçe yama önerisi

dukenukem

Kilopat
Selam. Farthest Frontier 1.0.0 Türkçe yamaya ihtiyacım var. Sinnerclown'da var fakat üyelik almadıklarından linkleri göremiyorum. Kayıt oluyorum, hesap reddedildi diyor sürekli. Farklı maillerle de denedim, aynı. Teşekkür ederim.

Benim de bu yamaya ihtiyacım var maalesef.

Yamaya buradan ulaşmanızı tavsiye etmiyorum. Paralı içerik. Sonradan ücretsiz olarak sunulacak ama kim bilir ne kadar sonra.

Hesabı reddetme kısmına gelirsek, yeni bir hesap görmek istemiyorlar çünkü olumsuz eleştirilere katlanamıyorlar, üstelik site trafiği ve reklamlardan para kazanmadıklarını, hayrına çeviri yaptıklarını iddia ediyorlar. Bu konuda bir yorum yazdığım için hesabımı kapattılar.

Son düzenleme:
Merhaba, Calypso Çeviri olarak yamasını yayınladık iyi oyunlar.

Yamanın yazı fontunda sorun var sanırım.

Merhaba, yamayı güncelledik font sorunu çözüldü. Tekrar kurulum yapmanız gerekiyor.
Yama 1.0.2 sürümü ile uyumludur, 1.0 ile denemedik.

Emeğinize sağlık. Söylemişsiniz denemedik diye ama ben yazayım, 1.0.0 da binaları seçtiğimde bilgi penceresi açılmaz oldu, bazı binalarıysa hiç seçemiyorum.Bilginize.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık. Söylemişsiniz denemedik diye ama ben yazayım, 1.0.0 da binaları seçtiğimde bilgi penceresi açılmaz oldu, bazı binalarıysa hiç seçemiyorum.Bilginize.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Marketi açmaya çalıştıktan sonra oluyordu bu bende. Yamayla ilgili muhtemelen. Korsan oynuyordum tabi onunla da alakası olabilir ama yamasız denemedim. Steam'den almak durumunda kaldım en sonunda v1.0.2 sürümüne ulaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…