fastPay ile 100 TL'ye Kadar Dijital Kod Ödemelerinin Tamamı fastPay'den

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece banka kartını kullanabilirsin diyor onda da Kredi kartı kullananların başı kel sanırım...

Sadece banka kartını kullanabilirsin diyor onda da Kredi kartı kullananların başı kel sanırım...
Muhtemelen Ama şöyle düşünüyorum, fastpay hesabına parayı yatırmak daha basit olacaktır onların sistemi açısından. Herkesin ayrı ayrı K.K.'ına yatırmaktansa. Fastpay'e yükleyecekler isteyen çekecek, isteyen çekmeyecek. Kaldı ki bir koşul daha var belli bir tarihe kadar çekilmeyen paralar sanırım çekilemiyor olacak gibi bir şey okudum ama tam da hatırlamıyorum. Çakallıkta var işin içinde biraz sanırım

Son düzenleme:
Hocam diyelim ki bir ailede 2 kardeş beraber satın alıyorlar, farklı hesaplar, farklı telefon numaraları, farklı T.C kimlik numaraları. Fakat satın alırken aynı kartla alıyorlar, evde tek bir kart olduğu için. Sonuçta bunlar 2 ayrı kişi değil mi? Böyle düşünsek olmaz mı

Müşteri hizmetlerine aynı böyle söyle hocam

Doğrusu senin düşündüğün zaten ama işte belli olmuyor ki. Çakallık ülkemizde diz boyu.

Peki bu işlemi hangi bankanın banka kartıyla yaptın? Ziraat Banka kartını kabul etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…