FastPay'e banka kartımı eklediğim halde tekrar eklemem isteniyor

mesibaba

Centipat
Katılım
9 Şubat 2023
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selam, Tosla kartımı doğrulamak için başka bir banka hesabımdan Tosla hesabıma 1 TL yüklemem gerekiyor. Başka bir banka hesabım olmadığı için FastPay uygulamasından para atmaya çalışıyorum fakat kartımı FastPay'e kaydetmeme rağmen hala kart eklemem isteniyor. Sorunun sebebi ne olabilir? Yazarsanız sevinirim.
 
Detaylı bir şekilde aldığın sorunu yazarsan ve SS atarsan daha kolay yardımcı olurum.

Para ekleye basıyorum ve banka kartı ile para ekle seçeneğine giriyorum ondan sonra kartım kayıtlı olmasına rağmen benden tekrar banka kartı eklememi istiyor, yani bir uyarı veya hata çıkmıyor ekrana.
 
Tosla, bir banka kartı değil. Ön ödemeli kart eklemeye çalışıyorsunuz. İş Bankası, Yapı Kredi veya Akbank gibi bir bankanın kartını kullanabilirsiniz.

Tabii ki ancak altyapı olarak Akbank kullandığı için bunun ön ödemeli bir kart olduğunu anlaşmalı kurumlar dışında bir yer anlamıyor ve Akbank banka kartı olduğunu söylüyor. Tosla ile Papara'ya para yüklemeyi denediğinizde banka Akbank olarak çıkıyor ve Gpay banka kısmında Akbank yazıyor. Zaten eğer Tosla'ya üye iseniz Akbank'a girmeyi denediğiniz bir üyeliğinizin olduğunu görürsünüz. Üyeliğiniz var fakat şifre alınmamış, müşteri hizmetleri ile görüşün gibi hata alıyorsun, yani üyeliğin var. Biliyorum acayip boş yaptım ama bu söylediklerimi kimse anlamıyor belki siz anlarsınız diye yazdım. Okuduğunuz için teşekkürler.
 
Tabii ki ancak altyapı olarak Akbank kullandığı için bunun ön ödemeli bir kart olduğunu anlaşmalı kurumlar dışında bir yer anlamıyor ve Akbank banka kartı olduğunu söylüyor
fastPay'de "AKBANK T.A.Ş." bankasına ait "ön ödemeli kart" olarak gözüküyor. fastPay, kart türünü doğru bir şekilde tespit edebiliyor. Kartı veren kuruluşun "Tosla" olarak gözükmesi şart değil.
 

Geri
Yukarı