Fatih Portakal: "Altılı Masa'nın adayı %99.9 Kılıçdaroğlu"

Erdoğan'ın hatası düzensiz mülteciler, kamplar yerine ülkemizin her yerinde cirit atıyorlar. Kadın ve çocuğu alalım kampta besleyelim hatta biz evimizde de besleriz. Onların da bir can olduğunu unutmamak lazım her ne kadar ataları sırtımızdan bıçaklasa da.

Kafam karıştı, ben Ak Parti'ye oy vericem.
 
Hocam kusura bakma sadece Ümit Özdağ'ı savunmak için konuşmuyorum ama çoğu yorumun 65 yaş üstü amcaların sokak röportajın da bir kişi hakkında sadece bir şey bilip sadece onun hakkında öyle olduğunu savunan birisi gibi yorum yapıyorsun 2023 yılında oy kullanacaksan eğer sadece bir kişi hakkında şu bucu , şu şunun oğlu vs şeklinde sandığa gideceksen hiç gitme daha iyi. Senin düşündüğün düşünce ile çoğu kişinin aslında sandığa gitmemesi de gerekiyor. Çoğu zaman o yüzden kaybettik zaten.
İnsanı babasıyla yargılayan ben değilim, kendisi. Ropörtajlarını inceleyebilirsin. Siz mi karar veriyorsunuz kimin sandığa gidip gitmeyeceğine? Mâdem hep hükumet yüzünden kaybettin, çıkarabildi mi bir tane aday K.K? Çıkartmadı. Ben sana 23'ün tablosunu söyleyim. Ak parti sallanır bu seçimde ama yine yenilmez K.K aday olursa. Ümit Özdağ ve Muharrem İnce sadece iktidara yarar.
 
@405668 İktidar kaybedecek. KK'da aday olmayacak, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme göre KK aday olup kazanırsa, CHP genel başkan koltuğunu ve partisini bırakmak zorunda kalacak. CB olsa bile o koltuğu kimseye kaptırmaz Demokrat dede.
 
Şimdi sevgili dostlar bu ülke kim yönetirse yönetsin ne kadar iyi yönetse bile bu ülkenin ölüsü 5 6 yılı var refah seviyesi yükselmesi her şeyin yerine oturması vesaire. Yani gençliğiniz gittiği için ne halt yerse yesin demeyin sizden sonra yaşayacakları da düşünün.

Ayrıca herkes kendi çıkarı derdinde olduğu için kimse kimsenin geleceğini umursamaz mantıklı insanlar dışında.
 
@405668 İktidar kaybedecek. KK'da aday olmayacak, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme göre KK aday olup kazanırsa, CHP genel başkan koltuğunu ve partisini bırakmak zorunda kalacak. CB olsa bile o koltuğu kimseye kaptırmaz Demokrat dede.
Memleket ve Zafer %10 oy alsa iktidara yarar. Çünkü oyu iktidarı desteklemeyen devletçi ekonomi sistemini destekleyenlerden alır, oy bölünür. Erdoğan kazanır.
 
Altılı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olunca:

sakarsakir-replik.gif


Daha resmi açıklama yok. İddialara kulak vermeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı