Faturada 2. IMEI olmaması vergisiz telefona engel mi?

Yok iki IMEI'yi de girmen lazım. Faturada tek IMEI yazması sorun değil.

Hiç öyle deneyen oldu mu ki acaba? Çift SIM var biri kendi adıma değil annemin ondan ötürü. Red gelirse tekrar başvuru oluyor mu ki?

Hiç öyle deneyen oldu mu ki acaba? Çift SIM var biri kendi adıma değil annemin ondan ötürü. Red gelirse tekrar başvuru oluyor mu ki?

Ayrıca şu sonda girilen telefon numarası kendi adımıza olması şart mı?

Son düzenleme:

Ayrıca şu sonda girilen telefon numarası kendi adımıza olması şart mı?
Hattın kendi adına olması lazım. Çift sim takmazsan kullanabilirsin kendi hattınla.

Fatura kesimden sonra ne kadar süre vardır başvuru için.

Biri de şöyle bir şey yazmis cok saçma geldi.

"Hocam bildiğim kadarıyla vergi indirimi ile aldığınız telefona 2 yıl geçmeden başkasının hattını taktığınız anda vergi iadesi iptal oluyor. İade zaten yapıldıysa da faiziyle beraber geri alıyorlar."

Uygulamada boyle bir şey nasıl yapsinlar.
Pasaportlu kayitda nasıl hat bloklanip sebeke gelmiyorsa oyle bir şey olur.

Aradim konustum kendileri verilen numara hat sahibine ayit degilse red olma ihtimali olabilir dedi. Süre içinde bir şey belirtilmemis. Fatura kesimden 1 ay icinde gibi soyliyenler vardi lakin oyle bir ibare yok.

Son düzenleme:
Daha o hatti gecirmedim kendi adima sehir disindayim. İleride geciririm de simdi gsb bız de en son telefon soruyor o kendi adima olmasi gerekir mi?

Benim bildiğim 5. aya kadar başvuru yapılabiliyor. Fatura kesim tarihinden itibaren bir başvuru süresi belirtildiğini duymadım hiç. Ama evet hattınız kendi üzerinize olmazsa büyük ihtimalle reddedilir başvurunuz. Cihazı SIM kart takmayın. Kendi SIM kartınızı aldığınızda başurunuzu yapıp SIM kartınızı takıp kullanabilirsiniz. (resmi hiçbir kaynak içermez. Kendi çıkarırımımdır sorumluluk size aittir.)

Benim bildiğim 5. aya kadar başvuru yapılabiliyor. Fatura kesim tarihinden itibaren bir başvuru süresi belirtildiğini duymadım hiç. Ama evet hattınız kendi üzerinize olmazsa büyük ihtimalle reddedilir başvurunuz. Cihazı SIM kart takmayın. Kendi SIM kartınızı aldığınızda başurunuzu yapıp SIM kartınızı takıp kullanabilirsiniz. (resmi hiçbir kaynak içermez. Kendi çıkarırımımdır sorumluluk size aittir.)
Sim taktim artik gorucez artik. 5.ay dan kastiniz ?

Iyi gene belirtiyorsunuz kendi fikriniz diye herkes kafasindan bir sey salar olmus.

"Hocam bildiğim kadarıyla vergi indirimi ile aldığınız telefona 2 yıl geçmeden başkasının hattını taktığınız anda vergi iadesi iptal oluyor. İade zaten yapıldıysa da faiziyle beraber geri alıyorlar."

Baska bir konuda bunu yazmis ya mantigini her seyi gecdim de bu kadarini da nerden salarsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı