Faturası olmayan telefon ikinci el satılır mı?

rayfficialtm

Centipat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün bir telefoncuya gidip telefonumu satmak istediğimi söyledim. Adam bana faturayı getir ona göre fiyat biçelim dedi ama ben faturayı bulamıyorum faturayı götürmeden telefonumu satabilir miyim? (Telefonun kulaklık hariç her şeyi tam.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı ile aldıysan ekstresini göster ya da gidip aldığın yerden e-fatura talep et.
 
Adi satış sözleşmesiyle telefonunuzu güvenle satabilirsiniz. Telefoncular hırsızlık mallarına karşı böyle önlem alabiliyorlar. İMEİ numarasını ve TC kimlik numaranızı yazdığınız kısa bir metin yazıyorsunuz. İki taraf da imzalıyor. Sorun ortadan kalkıyor.
 
Satabilirsin ama telefoncular genelde faturası olmayan telefonlara daha az para veriyor. Benim bilgim yok ama diğer arkadaşların dediği yolları deneyerek de fatura işini halledebilirsin.
 
Adi satış sözleşmesiyle telefonunuzu güvenle satabilirsiniz. Telefoncular hırsızlık mallarına karşı böyle önlem alabiliyorlar. IMEI numarasını ve T.C. kimlik numaranızı yazdığınız kısa bir metin yazıyorsunuz. İki taraf da imzalıyor. Sorun ortadan kalkıyor.

Peki benim bu telefonun taksitli aldım hala taksidi devam ediyor parasını aldığım zaman direk taksidi bitireceğim bu sıkıntı olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı