Favori WWE güreşçiniz

Bu eski flash tv de mi ne izlerdik 2000'li yılların başları falandı o serileri bulan var mı? Hulk Hogan, Ric Flair, Big Sexy, GoldBerg'li eski dönemden bahsediyorum. Spikerler tam troldü sürekli müstehcen espriler yaparlardı. "Kalktı Sit'im hey hey indirdi Hogan'ımı hoy hoy" gibi. Bu seslendirmeli flash tv dönemini bulan atsın lütfen.
 
Canıtın Tıramp, en sevdiğim dövüşçü. En sevdiğim özelliği ise saçını kazıtıp kılık değiştirmesi.
Donald-Trumps-WWE-adventures-pic-credits-Twitter.jpg
 
Dün gece uzun uzun eski WWE maçlarına baktım. Gerçek sanıp izlerdim. Gerçek olmadığını bilsem de gayet keyif aldım. Burada konu açıp sevdiğimiz güreşçileri paylaşalım istedim. Benim için bir numara rey mysterio hala. Küçücük, hızlı, sürekli dayak yiyip ihanete uğrayan reis. Ancak sanırım bu dönemde geri dönmüş. Oğlu da dövüşüyor. Kızı falan saçma sapan Türk yaz dizileri gibi senaryoya dahil olmuşlar. Bu sebeple ailesi dahil olmadan önceki rey mysterio diyerek özelleştiriyorum. Daha basit şekilde eski bol kıyafetli hali :D bunun dışında shawn Michaels'ı da severim. Özellikle giriş şarkısı ve scm. :D

Eki Görüntüle 1092497

Eki Görüntüle 1092499

Rey mysterio favorim benim de. Ben onun küçücük boyunu yerim. Sürekli dayak yiyor ama olsun. 4 senedir falan izlemiyordum. 619 diye bir hareketi vardı herhalde yanlışım varsa düzeltin dostlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı