Baskalarin anormalligi kendilerine gore normallestigi icin senin durumu anormal olarak goruyorar ama asil anormal olan onlarin bu dusunceleri. Isteyen istedigini kullanir da kullanmayanlara boyle demeleri garip.
Senin davranışın normal. Sosyal medyayı amacında kullanmak ve dikkatli kullanmak her zaman iyidir. Onlar bağımlısı olduğu için öyle diyorlardır. Bende seneye doğru bırakıcam.Twitter ve WhatsApp kullanıyorum. Başka bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Sosyal medya kullanmadığım için insanlar bana garipsin vb. cümleler kullanıyorlar. Garip olan ben miyim yoksa insanlar mı çok bağımlı olmuşlar![]()
İnsanların ne dediği yada ne düşündüğü önemli değil, bende sosyal medyayla fazla haşır neşir değilim ve de kafam daha rahat. Çünkü insanlar artık sanal alemde gezmekten gözlerinin önündeki gerçekleri göremez oldular. buradaki linkte konuyla ilgili bir yazı gördüm belki ilgini çeker.Twitter ve WhatsApp kullanıyorum. Başka bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Sosyal medya kullanmadığım için insanlar bana garipsin vb. cümleler kullanıyorlar. Garip olan ben miyim yoksa insanlar mı çok bağımlı olmuşlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.