Fazla sosyal medya kullanmamak

Hayır, asıl onlar anormal. Gittikleri yerlerin, yedikleri yemeklerin fotoğraflarını çekip, saçma sapan durum gönderileri paylaşarak beğeni ve kalp toplamaya çalışmak normal değil. Ben de sadece Facebook ve WhatsApp kullanıyorum ama ikisinde de ne fotoğraf yükledim, ne de herhangi bir durum paylaştım. Facebook'u normalde kullanmazdım ama onu da sırf gruplar ve sayfalar için kullanıyorum.

Twitter ve WhatsApp kullanıyorum. Başka bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Sosyal medya kullanmadığım için insanlar bana garipsin vb. cümleler kullanıyorlar. Garip olan ben miyim yoksa insanlar mı çok bağımlı olmuşlar 😊😊
Senin davranışın normal. Sosyal medyayı amacında kullanmak ve dikkatli kullanmak her zaman iyidir. Onlar bağımlısı olduğu için öyle diyorlardır. Bende seneye doğru bırakıcam.

Normal olan sizinki aslında diğerleri anormal. Whatsapp ve YouTube dışında hepsi bana hikaye geliyor. İyi ki de kullanmıyorsunuz, sakın ha kandırmalarına izin vermeyin. Doğru yoldasınız :D

En iyisini yapıyorsunuz. Ben WhatsApp bile kullanmak istemiyorum. Facebook'a ait olan hiçbir şeyi kullanmak istemiyorum. Zaten hiçbir zaman Facebook hesabı açmadım. Bu şirkette skandallardan önce bir yamuk olduğunu zaten düşünüyordum. Ama, mecbur WhatsApp kullanıyoruz. Oysa ki ne güzel alternatifler var.

Twitter ve WhatsApp kullanıyorum. Başka bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Sosyal medya kullanmadığım için insanlar bana garipsin vb. cümleler kullanıyorlar. Garip olan ben miyim yoksa insanlar mı çok bağımlı olmuşlar 😊😊
İnsanların ne dediği yada ne düşündüğü önemli değil, bende sosyal medyayla fazla haşır neşir değilim ve de kafam daha rahat. Çünkü insanlar artık sanal alemde gezmekten gözlerinin önündeki gerçekleri göremez oldular. buradaki linkte konuyla ilgili bir yazı gördüm belki ilgini çeker.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı