FC 24 100 FPS vermesine rağmen kasıyor gibi hissettiriyor

Rality

Hectopat
Makaleler
1
Yüksek ayarlarda 80-100 FPS arası alıyorum, oyun 60 Hz de değil 144 Hz düşey senkronizasyon da açık fakat oyun 30 FPS gibi. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Belgelere girip FC 24 klasöründen fcsetup klasörünün görselini paylaşabilir misin?

1704117001471.png

Hocam ayrıyeten monitörüm 165Hz fakat en fazla 144 Hz çıkıyor ve Alt Tab atınca geç atıyor.

Aynı sorunu bende yaşadım. Fps yüksek ama görüntü tetris ekranı gibiydi. Bende çözümü şu şekilde araştırarak buldum. Görseli paylaşıyorum. Sanırım MAX_FRAME_RATE kısmını 0 yaparsan sorunun çözülecek.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    236,1 KB · Görüntüleme: 86
Aynı sorunu bende yaşadım. FPS yüksek ama görüntü Tetris ekranı gibiydi. Bende çözümü şu şekilde araştırarak buldum. Görseli paylaşıyorum. Sanırım max_frame_rate kısmını 0 yaparsan sorunun çözülecek.

Sizinle aynı ayarları yaptım 165 Hz yaptım fakat oyunda hala 60 Hz gibi ve görüntü kalitesi yine kötü sorun hala devam ediyor.

Sizinle aynı ayarları yaptım 165 Hz yaptım fakat oyunda hala 60 Hz gibi ve görüntü kalitesi yine kötü sorun hala devam ediyor.

Görseli tamamen uyguladın dimi? MAX_FRAME_RATE 0 ayarı bende sorunu çözmüştü. Sorun çok can sıkıcı farkındayım ama ben bu görseli uygulayarak sorunu çözmüştüm. Kusura bakma çok yardımcı olamadım.

Görseli tamamen uyguladın değil mi? Max_frame_rate 0 ayarı bende sorunu çözmüştü. Sorun çok can sıkıcı farkındayım ama ben bu görseli uygulayarak sorunu çözmüştüm. Kusura bakma çok yardımcı olamadım.

Sıkıntı yok teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı