Emirhan Sezer Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 FIFA Online hesabınızı telefondan yönettiğiniz uygulama olan FIFA companion suresi dolmuştur diye hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2024
FIFA Online hesabınızı telefondan yönettiğiniz uygulama olan FIFA companion suresi dolmuştur diye hata alıyorum.
O Obiwan Canosi Kilopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 88 10 Ocak 2024 #2 Emirhan Sezer dedi: FIFA Online hesabınızı telefondan yönettiğiniz uygulama olan FIFA companion suresi dolmuştur diye hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
Emirhan Sezer dedi: FIFA Online hesabınızı telefondan yönettiğiniz uygulama olan FIFA companion suresi dolmuştur diye hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşır mısın?
KS KS Emirhan Sezer Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 Buyur Dosya Ekleri Screenshot_20240110_173805_Companion.jpg 62,6 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
O Obiwan Canosi Kilopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 88 11 Ocak 2024 #4 Emirhan Sezer dedi: Buyur Genişletmek için tıkla... Aslında EA açıklamış, orada verdikleri adımları gerçekleştirdin mi? Ya konsol ya da PC'den giriş yapman gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Emirhan Sezer dedi: Buyur Genişletmek için tıkla... Aslında EA açıklamış, orada verdikleri adımları gerçekleştirdin mi? Ya konsol ya da PC'den giriş yapman gerekiyor sanırım.