4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 2 Ocak 2024 #1 Küçüklükten beri klavyede oynamaya alışkınım. Klavyede griddy gol sevinci yapılabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sevinçten bahsediyorum ancak klavyeden yapamadım. Ayarlarım bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 1,4 MB · Görüntüleme: 528 Ekran Görüntüsü (2).png 1,4 MB · Görüntüleme: 350 Ekran Görüntüsü (3).png 1,4 MB · Görüntüleme: 373
Küçüklükten beri klavyede oynamaya alışkınım. Klavyede griddy gol sevinci yapılabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sevinçten bahsediyorum ancak klavyeden yapamadım. Ayarlarım bu şekilde.
K komiğinevladı Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 D tuşuna basılı tutup sağ ve sol basican ayarlarına bakmadım da aynıdır yuksek ihtimal.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 2 Ocak 2024 #3 Ya iki kere yukarı ok tuşuna basacaksınız ya da iki kere pad 8'e basacaksınız hocam.