T Teknofatik Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu?
Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #2 Teknofatik dedi: Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun da maaş konusunda anlaşması lazım. Eğer anlaşırsa paranı alırsın.
Teknofatik dedi: Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun da maaş konusunda anlaşması lazım. Eğer anlaşırsa paranı alırsın.
T Teknofatik Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 770862 dedi: Oyuncunun da maaş konusunda anlaşması lazım. Eğer anlaşırsa paranı alırsın. Genişletmek için tıkla... onu çözmenin bir yolu yok mu?
770862 dedi: Oyuncunun da maaş konusunda anlaşması lazım. Eğer anlaşırsa paranı alırsın. Genişletmek için tıkla... onu çözmenin bir yolu yok mu?
snaljinki Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Teknofatik dedi: Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Onlar sanırım fazla maaş aldıkları için gitmiyor direkt serbest bırak oyuncuyu yada takımına bak eğer takımında oyuncu sayısı sınırdaysa hiçbir oyuncuyu sayamazsınız
Teknofatik dedi: Arkadaşlar oyuncu gitmek istiyorum diyor transfer teklifi geliyor kabul ediyorum oyuncu gitmiyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Onlar sanırım fazla maaş aldıkları için gitmiyor direkt serbest bırak oyuncuyu yada takımına bak eğer takımında oyuncu sayısı sınırdaysa hiçbir oyuncuyu sayamazsınız