FC 24 ping sorunu nasıl çözülür?

Daha fazla  
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim oyunda sürekli lag ping oluyor ms 55'lerde sürekli lag yiyorum. Başka hiçbir oyunda sorunum yokken FIFA'da pingten oyun oynayamıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim? Bana yardım edin gerçekten.

1737485357851.png

bir kaç gündür fc24de de aynı sorun var. sanırım server sorunu var ea da. Araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. Yabancı forumlarda da şikayet yok. Geçenlerde server kaynaklı online oyunlara girilemiyordu sonra açıldı ama ondan sonra bu sorun başladı. çözebilen varsa yardım bekliyoruz.

konuyu açan kayboluyor sonradan. bir gelişme var mı? sorunu çözen var mı? daha mı kötü oldu? hiç bir cevap verilmiyor...

Son düzenleme:
Birkaç gündür FC24'te de aynı sorun var. Sanırım server sorunu var EA da. Araştırma yaptım ama bir şey bulamadım. Yabancı forumlarda da şikayet yok. Geçenlerde server kaynaklı Online oyunlara girilemiyordu sonra açıldı ama ondan sonra bu sorun başladı. Çözebilen varsa yardım bekliyoruz.

Konuyu açan kayboluyor sonradan. Bir gelişme var mı? Sorunu çözen var mı? Daha mı kötü oldu? Hiçbir cevap verilmiyor...

Oyunu bırakma kararı aldım sorun şöyle devam ediyordu bazı maçlar da sorun yokken bazılarında var yani kısacası tamamen oyunla alakalı bu sorun istediğin kadar çözüm yolu ara düzelmiyor FIFA oynanmaz gerçekten Ultimate de sinir krizi geçirtti bıraktım en sonunda

internet servis sağlayıcıyla alakalı bir durum değil bu. ben bütün isslerde denedim oyunu sorun aynı. ping 50 bile gösterse kırmızı yanıyor. ya serverler da bir sorunları oldu ya da oyun güncelleştirdiler bir ara ondan sonra bozdular oyunu 25e geçsin diye millet. önceden oyun ayarlarında pas seçenekleri manuel olarak oynardım şimdi destekli falan eklemişler, manuele alınca paslar aşırı yavaş gidiyor rakip kapıyor topu, destekliye alınca da saçma sapan yerlere atıyor pası istediğim adama atmıyor. oyun ayarlarıyla ilgili bir saçmalık yapmışlar bence. ama rakiplere bakıyorum takır takır oynuyorlar onlarda sorun yok. bide pası alan adam duraklıyor sonra koşmaya başlıyor. 10 metre gerideki adam gelip kavuşuyor. gerçekten sinir krizi geçirdim bir aydır. ondan önce ne ping sorunu vardı ne oyun sorunu.

Ping sorunu yetmezmiş gibi RDR2 yüksek ayarlarda 110 FPS oynatan sistemimde hayvan gibi kasıyor her gün farklı bir hata çıkıyor en iyisi hiç oynamamak rezalet bir oyun şu oyuna bir rakip çıksın artık yoksa hiçbir şey değişmeyecek.

Yeni konular

Geri
Yukarı