servandag Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Rakip bulunamadı. Veya rakiple olan bağlantın kopmuş gibi gözüküyor diye hata alıyorum maça giremiyorum. Çözümünü bilen var mı?
Rakip bulunamadı. Veya rakiple olan bağlantın kopmuş gibi gözüküyor diye hata alıyorum maça giremiyorum. Çözümünü bilen var mı?
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Sunucularda sorun olabilir, devamlı mı yaşıyorsunuz yoksa son birkaç saattir mi ? Artı 0 Eksi
MichaelCorleone61 Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 97 Çözümler 3 Yer İstanbul Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Uzmanı 26 Eylül 2023 #3 Oyun şu an erken erişimde birçok hatası var özellikle bağlantı konusunda menüde çok kopmalar oluyor. Her sene olduğu gibi 1 ayda anca kendine geliyor oyun. Artı 0 Eksi
Oyun şu an erken erişimde birçok hatası var özellikle bağlantı konusunda menüde çok kopmalar oluyor. Her sene olduğu gibi 1 ayda anca kendine geliyor oyun.