Çözüldü FC 24'e live editor ile girince oyun kaydedilmiyor ve düzgün oynanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

poyripan

Centipat
Daha fazla  
Ben FC 24 live editor kullanıyorum. Ama yeni sürümü indirdiğimde oyun sıfırlanmıştı ve oyun kaydolmuyordu. Ama live editorsüz girince her şey düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mevcut live editor sürümünde sıkıntı olabilir. xAranaktu'nun yeni patch yayınlamasını beklemek lazım. FIFA 23'te de böyle sorunlar oluyordu, geliştiricisi düzeltiyordu sonraki patchlerde.

Evet, mevcut live editor sürümü sıkıntılı. Denedim az önce, sorunun çözümünü arayanlar boş yere aramasınlar. Sonraki patchte düzeltilecek.
Mevcut live editor sürümünde sıkıntı olabilir. xAranaktu'nun yeni patch yayınlamasını beklemek lazım. FIFA 23'te de böyle sorunlar oluyordu, geliştiricisi düzeltiyordu sonraki patchlerde.

Evet, mevcut live editor sürümü sıkıntılı. Denedim az önce, sorunun çözümünü arayanlar boş yere aramasınlar. Sonraki patchte düzeltilecek.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…