FC 24'te FPS sebepsiz yere aniden düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ege Kahya

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX 5700 XT
Anakart
BIOSTAR
İşlemci
RYZEN 5 5600
FC 24'te maçtayken birden oyunuma donma giriyor. Bu donma en az 8-9 saniye oluyor. Neredeyse her maç bu sorun oluyor. Oyuna donma girdiğinde arkadan oyun sesi gelmeye devam ediyor. Sıcaklık değerlerine baktığımda herhangi bir anormallik görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (54).png
    Ekran Görüntüsü (54).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
FC 24'te maçtayken birden oyunuma donma giriyor. Bu donma en az 8-9 saniye oluyor. Neredeyse her maç bu sorun oluyor. Oyuna donma girdiğinde arkadan oyun sesi gelmeye devam ediyor. Sıcaklık değerlerine baktığımda herhangi bir anormallik görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum bende de bu sorun vardı ekstra olarak frikik atarken vesaire sürekli lag giriyordu aşırı fps drop yiyordum. İnternette gördüğüm bu video sayesinde düzelttim denemeni tavsiye ederim.

Oyunu korsan mı indirdin?

Epic'ten aldım.

Dostum bende de bu sorun vardı ekstra olarak frikik atarken vesaire sürekli lag giriyordu aşırı FPS düşmesi yiyordum. İnternette gördüğüm bu video sayesinde düzelttim denemeni tavsiye ederim.

Video izledim de NVIDIA ayarlarını gösteriyor AMD için olan versiyonu yok mu? Bir de oyun içi grafik ayarlarını göstermiyorda grafik ayarlarını sen nasıl yaptın?

Dostum bende de bu sorun vardı ekstra olarak frikik atarken vesaire sürekli lag giriyordu aşırı fps drop yiyordum. İnternette gördüğüm bu video sayesinde düzelttim denemeni tavsiye ederim.
Bende de aynı ayarlar zaten mevcut ama son güncellemeden sonra donmaya başladı sadece online maçlarda oluyor. Hiçbir şekilde çözemedim. 5600x - 3060ti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı