FC 25 %50 indirimle alınır mı?

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba FIFA her yıl alırım normalde ama bu yıl çok pahalı geldiği için almamıştım ve benim FIFA'da genelde vaktimin %95'i falan Ultimate Team'de geçer. Oyun çıkalı 2 ay olmuş neredeyse sizce şu anda oyunu alsam hesabımı geliştirmem vesaire çok sürer mi? Not: Steam'de normal sürümü 1200 TL oluyor Epic'te ise Ultimate sürüm normalinden fazla indirim yapmış. Epic Games ve 1700 TL gibi bir fiyat koymuş. Sizce Ultimate sürüm mantıklı mı?

Epic Games'te Ultimate sürüm 1800TL EA'in kendi uygulamasında 50 dolar 1720TL'ye tekabül edio EA'in uygulamasından almak daha mantıklı gibi. Eğer Ultimate sürüm almayı düşünüyorsanız söylemek istedim.

Evet Ultimate alacaksan direk EA'dan almak daha mantıklı.

Hocam 1 yılınızı geçirecekseniz eğer bu oyunda almaya değer. Sonuç olarak saatlerinizi harcayacaksınız bu oyunda. Örneğin şu an en ucuz sinema bileti bile 150₺den falan başlıyor olması lazım 2 saatlik bir deneyim için. Sizin ise 1 yılda en az 500 600 saat FC 25'i oynayacağınızı varsayarsak alınabilir. Ultimate Team'de vakit harcıyorsanız özellikle Ultimate sürüm almak daha mantıklı. Ama arada bir girer oynar çıkarım vs diyorsanız EA Play Pro'dan devam. Steam mi Epic mi konusuna gelecek olursak Epicten alınca da uygulamayı Steam'e bağlamanız gerek kol ile oynayabilmek için. Ama Ultimate sürüm Steam'de indirime girmemiş o yüzden mecbur epicten alacaksınız .

Bence EA Play uygulamasından standart sürüm al. Kadroyu geliştirmek bence zor değil, ne kadar emek o kadar iyi kadro...

Yok hocam 500-600 saat oynayacak kadar bağımlısı değilim oyunun da tahmini 200 bilemedim 300 saat görüyorum her yıl ortalama. O yüzden pek emin olamadım Ultimate mi alsam diye. Epicten veya Steam'den alma konusuna gelince geçen yıl FC 24 epicten almıştım ve dediğiniz gibi bir şey yaşamadım açıkçası. EA hesabımı Epic Games'e bağladım kolu taktım oynadım.

Bence EA Play uygulamasından standart sürüm al. Kadroyu geliştirmek bence zor değil, ne kadar emek o kadar iyi kadro...

Okul ve sosyal hayattan dolayı oyunlara çok zaman ayıramıyorum. Oyunu her gün 3-4 saat oynayabilecek olsam standart tabii mantıklı olur ama ben hafta içi girebilir miyim onu bile bilmiyorum ve de bu yüzden alsam mı almasam mı kararsızım.

Son düzenleme:
Epicten veya Steam'den alma konusuna gelince geçen yıl FC 24 epicten almıştım ve dediğiniz gibi bir şey yaşamadım açıkçası. EA hesabımı Epic Games'e bağladım kolu taktım oynadım.

Hocam ya çok şanslısınız ya da DualShock kullanmıyorsunuz .

Yok hocam 500-600 saat oynayacak kadar bağımlısı değilim oyunun da tahmini 200 bilemedim 300 saat görüyorum her yıl ortalama.

Hocam o zaman kış indirimlerine kadar EA Play Pro'dan devam et. Zaten Ultimate sürümde verdiği ödülleri oradan alırsın. Sonra kış indirimlerinde indirime girerse oradan çekersin. Gerçi EA Play Pro'nun şu anki fiyatı 560mış değer mi bilmiyorum.

Epic'te yeni indirime girdi %20 indirim geldi 19 Kasım'da tekrar gelir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…