Steam FC 25 alınınca tutardan fazla para kesti

Aybo01

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün Steam'den FC 25 satın aldım indirimle 20.99 dolara aldım 770 TL yapıyor fakat işlemi onayladığım da ise Steam banka hesabımdan 810 TL kesti.
Bankayı aradığım da ise banka kendileri ile alakalı bir şey olmadığını komisyon vs kesmediklerini söyle di ki dekontta da öyle bir şey gözükmüyor direkt 810 TL gözüküyor komisyon vs olsa gözükürdü diye tahmin ediyorum, sebebi nedir bunun sizde de bu gibi bir şey oldu mu?

Ama satın alma aşamasın da normla de satın alırken göstermez mi öyle bir şey de ben kart bilgilerini vs girdikten sonra onaylama aşamasın da bile 20.99 yazıyor du yani.

Steam'in dolar kuru farklı olabilir.

Hatta satın aldıktan sonra da mail filan gönderiyorlar ya tutarın vs yazdığı fiş gibi bir şey onda bile 20.99 dolar olarak gözüküyor

Gayet normal, sen doları 36,70 den hesaplamışsın fakat bankaların dolar kurları alış ve satış olur, satış kuruna bakacaksın. Örnegin bankan garanti diyelim orada şu an 1 dolar = 37,7 TL.
Sen hangi bankayı kullanıyorsan onun dolar satışını 21 dolar ile çarp.

Bir de gece aldım aslında.

Bir de gece aldım ya aslında gece daha pahalı oluyor onun etkisi var muhtemelen banka anlık kura göre alış sağlanır komisyon vs yok dedi gece olduğu için daha pahalıya denk gelmiş dedi sence iade edip gündüz mü alsam ne dersin.

Bir de bankanın satış fiyatı 37.8335 0.01 %0.02 bu gözüküyor.

Ne yapayım sizce hangisi daha mantıklı iade edip gündüz mü alayım tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…