FC 25 alınır mı?

Kagamii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Şu an 1400 TL'ye kadar düşmüş, halihazırda FC 24 var ama ben Ultimate Team falan oynamayı seviyorum. Babam ile de oynuyorum akşamları, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi Ultimate Team oynamayı seviyorum FC 24'un desteği kesilirse diye bu iyi bir indirim gibi
hocam alacak durumunuz varsa alın geçin zaten babanızla da oynuyormuşsunuz. oyun çıkalı çok olmadı, yazın falan sormuş olsanız bunu FC 26'yı bekleyin derdim ama yeni oyun en az 9 ay sonra çıkacak zaten.

Hocam alacak durumunuz varsa alın geçin zaten babanızla da oynuyormuşsunuz. Oyun çıkalı çok olmadı, yazın falan sormuş olsanız bunu FC 26'yı bekleyin derdim ama yeni oyun en az 9 ay sonra çıkacak zaten.

Tamamdir teşekkürler babam futbol hastası zaten hoşuna gidiyor böyle oyunlar Ultimate Team de oynarım.

Tamamdir teşekkürler babam futbol hastası zaten hoşuna gidiyor böyle oyunlar Ultimate Team de oynarım.

Babamın pek hosusna gitmedi daha dogrusu pesci ve PS kolları ile oynamayı seviyor bendeki ise Xbox kolu, kablolu olsun istedim PS kolu uygun olmaz gibi düşünerek Xbox kolu tercih ettim babam oynamıyor maalesef

Pskolu ama kaBlolu baglanmK zorundayim olurmu sizce pcde

Geri
Yukarı