FC 25 alınır mı?

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Merhaba şu anda Epic Games'te FC 25 standart sürüm 780 TL arkadaşımla almayı düşünüyoruz da hayatımız boyu pes oynadık. Baştan öğrenebilir miyiz almaya değer mi? Bir de 2026 çıkınca 2025 sunucuları kapanıyor mu?

FC 26'yı bekle. Geç kalmış olacaksın ultimate team oynayacaksan çoğu kişinin kadrosu güçlü olacak.

2027 çıkıncaya kadar sunucular kapanmaz ama yeni oyun çıktığında eski oyuna bakmıyorlar paketlerden gold kartlar çıkıyor alışmasına alışırsınız bende pes oynuyordum kol ayarı yapınca alışılıyor ama not düşeyim son yılların en kötü fifa oyunu

2012 ve sonrasındaki FIFA'lar bana çok güzel gelmiştir oynanış olarak grafik olarak gerçekçilik olarak, FIFA daha iyidir hocam benim görüşümde, FIFA alışmak için FIFA 13-14-15 ten başlayın oynayamaya, FC 25'te güzeldir pişman olacağınızı sanmıyorum ama fiyat olarak bahsetmiyorum orası size kalmış.

FC 25 şahsen bende var ve oynadığım en iyi futbol oyunu şu ana kadar. Her detayı ayrı bir güzel. Çocukken pesi fifadan daha iyi bulduğum günleri görünce hayrete düşüyorum . Bana kalırsa alınır. Steam'da indirime girerse ordan alabilirseniz, FC 26 daha ucuza geliyor bir teklifle FC 25 olunca. Bu sene olmuştu FC 24'ü olanlar FC 25'i 300 TL civarına almıştı. Aynı şey Epic'te var mı bilemem ama bana göre alınabilir bir oyun.

Fc 25 alınmaz ben aldığıma pişmanım.

Eğer FC26 almayı düşünmüyorsanız alınır bence. Alışmanız çok uzun sürmez diye düşünüyorum, çoğu arkadaşımı FIFA'ya ben alıştırdım PS kafeye birkaç kez gittikten sonra tam olarak alışmışlardı.

Ben de 1 ay önce falan aldım muhtemelen yine seneye aynı dönemlerde 26'yı da alırım çünkü FIFA'nın 70 dolar hakettiğini düşünmüyorum. Sunucu da kapanmaz FIFA 18'in sunucuları bile kasım 2023'te kapandı.

Ne zamandır FIFA oynuyorsunuz FC 25 en iyi futbol oyunu dediğinize göre bana kalırsa FIFA'da yenisiniz size kalmış ama gerçekten rezalet oyun

2026 çıktığında 2K ya yakın para vermek istemiyoruz indirim yakalamışken alırız FC26 ya da çıktığı gibi indirim gelmez diye düşünüyorum yanlış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…