FC 25 gamepad bağlanmama sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan RLG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 182

RLG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. FC 25'e gamepad bağlamaya çalışıyorum ancak kontrolleri özelleştir seçeneğinde sadece klavye yazıyor seçme şansı bırakmıyor. Tuşlara basıyorum tepki vermiyor. Videolarda anlatılan "Steam dışı oyun ekle" seçeneğinden ekledim ve "Steam girdisini etkinleştir" işaretledim ama bir faydası olmadı. Oyun için ayarları da kurcaladım yine sonuç alamadım. Nasıl yapmam gerekiyor?

Not: EA Launcher ve App recovery ikisini de ekledim ikisine de aynı işlemi yaptım.

Farklı yöntemlerde denedim oyun açılışında cihazı aktif etme gibi bunu yaptığımda enter yerine x gözüküyor ancak basmama rağmen tepki vermiyor.
Konu aktiftir.

Son düzenleme:
Hocam bende de aynısını yapıyordu hem FC 25 hem FC 26 Steam girdisini devre dışı bırakarak oyna ben öyle oynuyorum girdiyi açtığımda kol sapıtıyor.

Onu denedim ama başta olmadı sonra oyuna girerken aktif ettim ve ilginç bir şekilde onayladı girince klavyeye basarsam klavyeye gamepade basarsam ona dönüyor stabil gözüküyor. App recovery kısmından açıyorum. Birde ea uygulamasından bir seçeneği kapatmıştım o da etkilemiş olabilir. Yalnız dikkatimi birşey çekti bilgisayar kapanırken ea uygulamasından error çıkıyor onaylayınca kapanıyor acaba o ayardan dolayı mı

Arkadaşlar düzelmişti sorun ancak başka cihaza bağlanıp tekrar açtığımda yine aynı süreç devam ediyor bir çözümü yok mu her seferinde 1 saat bağlamakla mı uğraşacağız kabloyla da denedim. İkinci bağlamamda bluetooth görmeyince unut deyip tekrar yapmaya çalıştım süreci başa almış gibi oldu.

Konu aktiftir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…