R rubin2727 Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor?
Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor?
Emir_1 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #2 rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... bende aynı durumu yaşıyorum çıldırıcam ya Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... bende aynı durumu yaşıyorum çıldırıcam ya
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #3 rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden EA games ile her şeyi kapatmayı dener misin Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden EA games ile her şeyi kapatmayı dener misin
Emir_1 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #4 rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... Çözüm bulursak birbirimizle paylaşalım kral Artı 0 Eksi
rubin2727 dedi: Arkadaşlar, bir aydır yoktum. Oyuna gireyim dedim, böyle bir hata verdi. Çözümünü bulamadım. Sadece bende mi böyle oluyor? Eki Görüntüle 2572152 Genişletmek için tıkla... Çözüm bulursak birbirimizle paylaşalım kral
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #5 Emir_1 dedi: Çözüm bulursak birbirimizle paylaşalım kral Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okudunuz mu ben öyle çözmüştüm Artı 0 Eksi
Emir_1 dedi: Çözüm bulursak birbirimizle paylaşalım kral Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okudunuz mu ben öyle çözmüştüm
Emir_1 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #6 KaTuRL dedi: Görev yöneticisinden EA games ile her şeyi kapatmayı dener misin Genişletmek için tıkla... yok olmuyor Artı 0 Eksi
KaTuRL dedi: Görev yöneticisinden EA games ile her şeyi kapatmayı dener misin Genişletmek için tıkla... yok olmuyor
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #7 Emir_1 dedi: yok olmuyor Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın eabackgroundservice i unutmayın ve hesaptan oturumu kapatıp tekrar açmayı deneyin Artı 0 Eksi
Emir_1 dedi: yok olmuyor Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın eabackgroundservice i unutmayın ve hesaptan oturumu kapatıp tekrar açmayı deneyin
Emir_1 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #8 KaTuRL dedi: Yazdığımı okudunuz mu ben öyle çözmüştüm Genişletmek için tıkla... oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor KaTuRL dedi: Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın eabackgroundservice i unutmayın ve hesaptan oturumu kapatıp tekrar açmayı deneyin Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan Artı 0 Eksi
KaTuRL dedi: Yazdığımı okudunuz mu ben öyle çözmüştüm Genişletmek için tıkla... oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor KaTuRL dedi: Yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın eabackgroundservice i unutmayın ve hesaptan oturumu kapatıp tekrar açmayı deneyin Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Eylül 2025 #9 Emir_1 dedi: oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
Emir_1 dedi: oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Rica ederim
KS KS R rubin2727 Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #10 Emir_1 dedi: oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... bende denicem bi video buldum güncelleme geçmişini temzlicem Emir_1 dedi: bende aynı durumu yaşıyorum çıldırıcam ya Genişletmek için tıkla... KaTuRL dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları yapın oluyor ben yaptım şuan Son düzenleme: 10 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Emir_1 dedi: oyunu silip tekrar bile yükledim yok olmuyor deneyeceğim teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... bende denicem bi video buldum güncelleme geçmişini temzlicem Emir_1 dedi: bende aynı durumu yaşıyorum çıldırıcam ya Genişletmek için tıkla... KaTuRL dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları yapın oluyor ben yaptım şuan