Steam FC 25 Steam'de %80 indirim ile 13.99 dolara düştü

Hayal kırıklığı bir oyun. FIFA asla düzelmeyecek. Belki rakibi çıkar EA biraz toparlar ama bu gidişle öyle görünmüyor.

Bu iyimiş bilmiyordum o zaman kesin alınır 1 sene sonra yaz indiriminde FC26 alırım CS22 kasalar birikir yine.

Bu iyimiş bilmiyordum o zaman kesin alınır 1 sene sonra yaz indiriminde FC26 alırım CS22 kasalar birikir yine.

Benim bildiğim kadrolar güncellenir oyunun eski olması bir şeyi değiştirmiyor ama bakmak lazım yanış bilgi vermeyim çünkü hatırladığım oyuna ilk girince altta fikstür vs. Vs. Güncelleniyor diyor.

Benim bildiğim kadrolar güncellenir oyunun eski olması bir şeyi değiştirmiyor ama bakmak lazım yanış bilgi vermeyim çünkü hatırladığım oyuna ilk girince altta fikstür vs. vs. Güncelleniyor diyor.

Oyun daha çıkalı 1 sene olmadı niye eski olsun kadro güncellemeside o kadar önemli değil benim için zaten kariyer modunda baştan aşağı kendi istediğimiz kadroyu kuruyoruz her sezon.

Oyun daha çıkalı 1 sene olmadı niye eski olsun kadro güncellemeside o kadar önemli değil benim için zaten kariyer modunda baştan aşağı kendi istediğimiz kadroyu kuruyoruz her sezon.

2 sene önce alıp güncel kadrolarla oynamak istiyorsa sıkıntı oluyor.

Online için alınmaz. Kariyer yapacaksanız da yine alınmaz fifa 23 kurup güncel kadro modu kur geç, aynı oyun zaten.

FC 24 kariyer modu ile fc 25 kariyer modu arasında çok fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…