Alıyor hocam FIFA 23 bile alıyor. Oyun ilk açınca yükleniyor zaten. Sadece güncel takım kadroları alır ama onun harici yenilik olmaz bununla alakalı ayar bile olabilir bakmam lazım.
Not: Emin değilim hocam akşam bakabilirsem kadrolara bakacağım size yanlış bilgi vermek istemem.
Benim bildiğim kadrolar güncellenir oyunun eski olması bir şeyi değiştirmiyor ama bakmak lazım yanış bilgi vermeyim çünkü hatırladığım oyuna ilk girince altta fikstür vs. Vs. Güncelleniyor diyor.
Benim bildiğim kadrolar güncellenir oyunun eski olması bir şeyi değiştirmiyor ama bakmak lazım yanış bilgi vermeyim çünkü hatırladığım oyuna ilk girince altta fikstür vs. vs. Güncelleniyor diyor.
Oyun daha çıkalı 1 sene olmadı niye eski olsun kadro güncellemeside o kadar önemli değil benim için zaten kariyer modunda baştan aşağı kendi istediğimiz kadroyu kuruyoruz her sezon.
Oyun daha çıkalı 1 sene olmadı niye eski olsun kadro güncellemeside o kadar önemli değil benim için zaten kariyer modunda baştan aşağı kendi istediğimiz kadroyu kuruyoruz her sezon.