FC 25 tüm oyuncuların değerleri nasıl görünür?

Faithful

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben FC 25 satın aldım kariyer yapıyorum yanlış hatırlamıyorsam bütün oyuncuların değerlerini izlemeye gerek kalmadan görebiliyorduk. Nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Eğer bu olmuyorsa da YouTuber'lardan gördüğüm kadarıyla altyapıdan oyuncu çıkarıyorlar ve oyuncuların piyasa değeri gözüküyor fakat bende sadece maaş kısmı var. Nasıl yapacağımı anlamadım.

Mod ile yapıyorlar "FIFA mod Manager" diye bakabilirsin.

Kadro merkezinde finans kısmında hem piyasa değeri hem maaş olmalı.

Takımda olmayan oyuncuların değerini araştırma yapmaya gerek kalmadan herkesin değerini bilgilerini vs görmeyi diyorsanız cheat table ile oluyor.

Ayarlarda diye biliyorum.

Henüz altyapıdayken görüyorlar o zaman ben sürekli as kadroya alıp oradan değerine bakmak zorundayım sanırım.

Ayarlarda diye biliyorum.
Maalesef bulamıyorum

Mod ile yapıyorlar "FIFA mod Manager" diye bakabilirsin.

Hesabı arkadaşlarım ile kullanıyorum sıkıntı yaratır mı acaba?

Henüz altyapıdayken görüyorlar o zaman ben sürekli as kadroya alıp oradan değerine bakmak zorundayım sanırım.
Altyapıdakileri personel sana oyuncu bulduğu zaman görüyorsun değerlerini. Altyapıya alıp almamaya karar verdiğin kısımda.

Seninle aynı oyun kaydına girmezlerse sıkıntı yok sadece senin oyunun dosyaları değişiyor. Araştırdak sonra göreceksin zaten FIFA mod Manager'dan direk açıyorsun oyunu.

Modlu çok daha iyi oyun bu arada gidip Real Madrid'e girmek için senden 57kere kay falan isteme olaylarını kaldıran çok güzel modlar var istersen atabilirim.

Altyapıdakileri personel sana oyuncu bulduğu zaman görüyorsun değerlerini. Altyapıya alıp almamaya karar verdiğin kısımda.

Ben orada sadece maaşını görüyorum, değer kısmında - oluyor. 22-23'te piyasa değerini görüp yüksekse ona göre alıyorduk kadroya.

Şu an mod düşünmüyorum ama tavsiyeler için teşekkür ederim.

Scouting ayarını kapatırsanız olur.
Bu Siteden Oyuncuların Kariyer Başlangıcındaki İstatisliklerede Bakabilirsiniz https://sofifa.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…