FC 25'te istediğimiz transferi nasıl yaptırırız?

Efe_340

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda bu FC 25 ile ilgili örneğin denizlisporu 0 TL'den Süper Lig'e çıkartmak gibi videolar izliyorum, o videolardaki FC 25 ile benim indirdiğim çok değişik. Bir mod mu var da Süper Lig'deki gibi istediğimiz gibi transfer yapabiliyoruz? Bilenler yazarsa çok sevinirim.

Arkadaşlar son zamanlarda bu FC 25 ile ilgili örneğin denizlisporu 0 TL'den Süper Lig'e çıkartmak gibi videolar izliyorum, o videolardaki FC 25 ile benim indirdiğim çok değişik. Bir mod mu var da Süper Lig'deki gibi istediğimiz gibi transfer yapabiliyoruz? Bilenler yazarsa çok sevinirim.
Kardeşim oynuyor pek bilmiyorum ama sanırım kariyer modu ile. Oyunda var.

Menüde oyuncu kariyeri veya takım kariyeri yeri olması lazım. Anladığım senin yapmak istediğin takım kariyeri ama başta söyleyeyim oyunda Süper Lig dışında başka Türk ligi yok onun için mod kurman lazım. Gelelim rastgele bir takım aldın ve ona full transfer filan yapmak istersen kariyeri başlatmadan kariyer ayarları var orada para seçeğini filan seçebilmen lazım. Bir de transfer katılığımı öyle bir şey vardı her istediğin oyuncuyu transfer edemiyordun onu kapatırsan filan her istediğin oyuncuyu transfer edersin.

Bir de galiba bu modların çoğunu paralı yapıyorlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250710_221225.jpg
    IMG_20250710_221225.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı